New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Switcher Hangout The place for switchers to discuss their new machines, and how to work with OS X. General support can be had here for newbie stuff, like "How do I restart my new iMac?" :)

can anyone help?


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
dobermanduke

 
Member Since: Dec 22, 2007
Posts: 3
dobermanduke is on a distinguished road

dobermanduke is offline
I've had my new imac for about a month now. I've run into a problem I can't figure out. I've lost the ability to drag and drop. It just happened out of the blue. Has a setting been accidentaly been changed? I'm running 10.5.1

any help would be appreciated.

thanks

dobermanduke
QUOTE Thanks
MacHeadCase
Guest
 
Posts: n/a

Welcome to Mac-Forums, dobermanduke.

Sorry to hear about your problem. I have a feeling this has nothing to do with a setting but more with some type of corruption.

Can you create a new user account, log in it and see if the problem exists there as well?
QUOTE Thanks
dobermanduke

 
Member Since: Dec 22, 2007
Posts: 3
dobermanduke is on a distinguished road

dobermanduke is offline
I will try that and let you know. I just noticed I can no longer cut and paste
QUOTE Thanks
dobermanduke

 
Member Since: Dec 22, 2007
Posts: 3
dobermanduke is on a distinguished road

dobermanduke is offline
I just want to update you and maybe this will help someone else. I went into disc utilities and did a repair at the request of a friend. This fixed the problem. We have determined that the problem was caused when I installed Logitech software for my universal remote. It seems this is a common problem.
QUOTE Thanks
MacHeadCase
Guest
 
Posts: n/a

Did you check to see if you have the latest drivers for your Logitech peripheral? A little over a month ago, Logitech updated their Logitech Control Center driver to reach Leopard compatibility for their mice and stuff. So if your remote uses the same driver, maybe you need an update or a newer one is available?

BTW, thanks for reporting back to help out others! Very cool of you!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Why does OS X do this? ... | Mail in Leopard »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:39 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?