Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   Switcher Hangout (http://www.mac-forums.com/forums/switcher-hangout/)
-   -   G5 to MBPro (http://www.mac-forums.com/forums/switcher-hangout/35333-g5-mbpro.html)

surfore 05-27-2006 12:03 PM

G5 to MBPro
 
Does anyone have any experience switching/moving data and software from the G5 to MBPro?

Due to some hardware issues Apple is replacing my box with a credit. I'm going to swap from my G5 desktop to the 15", 2.16 MBPro. Currently I have my system backed up with a Maxtor 1 touch Bootable Backup drive/software. I just learned that the Maxtor Restore software doesn't work on the MBPro so having all my data, software and settings run the same doesn't look so likely.

corysw 05-27-2006 12:54 PM

When you first turn the MacBook on it will ask you if you want to transfer data from another Mac. Click "Yes" and follow the prompts. Make sure you have a FireWire cable.


All times are GMT -4. The time now is 08:19 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.