Results 1 to 2 of 2
  1. #1


    Member Since
    Nov 30, 2011
    Posts
    1
    Strange/bad Problem please help!
    Okay hi everybody, i've been a mac user for about 8 or 9 years and i've never had this problem. Currently i have a macbook, never had any problems with it, no spills, no drops etc. One day, my computer froze, so i force restarted it. From that day until now this is what happens.

    My computer turns on fine, good speed.

    When i get to the sign in screen..The keyboard dosn't work.

    After trying to type..about 10-15 minutes later...i hear the error noise and everything i typed is there for the password. Usually its like 10 dots cuz im trying to type to see if its working yet. Very frustrating because i have to wait 15 minutes to start up.

    And now recently, My computer will freeze randomly and lock, and i'll have to force restart and do this whole process over again. Happens everytime i turn on my machine. My applecare support ran out so I need some help. Thanks!

  2. #2

    RavingMac's Avatar
    Member Since
    Jan 07, 2008
    Location
    In Denial
    Posts
    7,883
    Specs:
    4GB Mac Mini 2012, 13" MBA, 15" MacBook Pro OSX 10.7, 32 GB iPhone 3GS, iPad2 64gb 3G
    Quote Originally Posted by Lord_ifamous View Post
    Okay hi everybody, i've been a mac user for about 8 or 9 years and i've never had this problem. Currently i have a macbook, never had any problems with it, no spills, no drops etc. One day, my computer froze, so i force restarted it. From that day until now this is what happens.

    My computer turns on fine, good speed.

    When i get to the sign in screen..The keyboard dosn't work.

    After trying to type..about 10-15 minutes later...i hear the error noise and everything i typed is there for the password. Usually its like 10 dots cuz im trying to type to see if its working yet. Very frustrating because i have to wait 15 minutes to start up.

    And now recently, My computer will freeze randomly and lock, and i'll have to force restart and do this whole process over again. Happens everytime i turn on my machine. My applecare support ran out so I need some help. Thanks!
    Do you have the same symptoms if you try booting from your OS disk?
    I've always wanted to be smart, handsome and modest. But, I guess I'll have to be satisfied with two out of three . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem Finally Solved... Bad RAM
    By morerice in forum Apple Desktops
    Replies: 19
    Last Post: 02-06-2015, 03:07 AM
  2. My Bad - My D800 Had No Problem
    By bobmielke in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2012, 09:40 PM
  3. Do I have a bad GPU? Strange issue...
    By mobkon in forum Apple Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2012, 07:01 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-24-2007, 04:51 AM
  5. Strange problem...very strange
    By boko1008 in forum OS X - Operating System
    Replies: 10
    Last Post: 12-22-2006, 12:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •