New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Switcher Hangout The place for switchers to discuss their new machines, and how to work with OS X. General support can be had here for newbie stuff, like "How do I restart my new iMac?" :)

2 Quest: Iphoto red eyes & "Lost Connection"


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Newbie2mac

 
Member Since: Mar 09, 2010
Location: San Diego, Ca.
Posts: 30
Newbie2mac is on a distinguished road
Mac Specs: 3/10: Purchased an iMac 21.5" 3.06 GZ, 500 MB, 4 GB

Newbie2mac is offline
When using Iphoto, and trying to use the red eyes correction, it only defaults to BLUE eyes!! Hello??? What about my brown-eyed friends? Do I have to resort to using Elements or some other sophisticated pgrm. just to make this simple change? Even in other former & simple Windows pgrms., I could choose what color to change the red-eyed people to ... geesh, such a simple and overlooked feature, I'm surprised with Apple here as Iphoto has been around a very long time. Don't they listen to their complaints (research showed many people asking similar question)?

Starting about 2 wks. after getting my iMac, I am often getting the "Connection Lost" notice and then have to wait about 60 sec. + for a reconnect to happen. Sometimes happens 5-6 times within 2 hours of usage. I'm using a Netgear router (year old) and Cox TV connection. Give simple & understandable answers, pls. Or I'll hit you with my cane.
QUOTE Thanks
Newbie2mac

 
Member Since: Mar 09, 2010
Location: San Diego, Ca.
Posts: 30
Newbie2mac is on a distinguished road
Mac Specs: 3/10: Purchased an iMac 21.5" 3.06 GZ, 500 MB, 4 GB

Newbie2mac is offline
Oh my goodness: not ONE response? Come'on 'yall, I know better ... please?
QUOTE Thanks
Newbie2mac

 
Member Since: Mar 09, 2010
Location: San Diego, Ca.
Posts: 30
Newbie2mac is on a distinguished road
Mac Specs: 3/10: Purchased an iMac 21.5" 3.06 GZ, 500 MB, 4 GB

Newbie2mac is offline
Trying a third time!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Is my computer compatible? | amsn and adium problem with incoming messages »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Re-occuring iPhoto error message... Any advice? mrsmitty13 OS X - Apps and Games 5 05-31-2011 08:16 AM
iPhoto Usage Tips, Tricks, suggestions?? m021478 Images, Graphic Design, and Digital Photography 2 01-15-2011 08:08 PM
Lost all pictures - iPhoto 09 Malaca2005 Images, Graphic Design, and Digital Photography 6 09-25-2010 06:49 PM
What are some of your favorite song lyrics? D3v1L80Y Schweb's Lounge 69 08-26-2009 03:34 AM
IPhoto ANNOYANCES! I hate it!!!!!! MacNewbie OS X - Apps and Games 20 04-17-2007 11:08 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:34 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?