Results 1 to 2 of 2

Thread: iPhoto

  1. #1


    Member Since
    Nov 20, 2009
    Location
    Spring Branch, Texas
    Posts
    87
    Specs:
    2009 iMac10,1 Yosemite 10.10.5 Intel Core 2 Duo, 3.06 GHz, 12GB RAM, 500GB Storage
    iPhoto
    I, like a dumb a**, some how delete my iPhoto application. I have the applications disk so I reloaded it. Now it comes up okay but after a few seconds it "quits unexpectedly". I reopen it and it quits, over and over again. Anyone have a solution for me. Thanks.

  2. #2


    Member Since
    Nov 20, 2009
    Location
    Spring Branch, Texas
    Posts
    87
    Specs:
    2009 iMac10,1 Yosemite 10.10.5 Intel Core 2 Duo, 3.06 GHz, 12GB RAM, 500GB Storage
    Answered my own question. I downloaded the latest update for 8.1 and it corrected the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-20-2013, 04:44 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-16-2012, 08:52 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-14-2012, 08:22 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-16-2012, 02:59 PM
  5. iphoto 5 - reinstalled OS and need to import previous library and folders for iPhoto
    By misteratm in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-2009, 11:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •