New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Switcher Hangout The place for switchers to discuss their new machines, and how to work with OS X. General support can be had here for newbie stuff, like "How do I restart my new iMac?" :)

No video for quicktime movies


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Jaytron

 
Member Since: Apr 15, 2010
Posts: 23
Jaytron is on a distinguished road

Jaytron is offline
I'm having a weird problem. When I go to the apple website to view the tutorial videos, I'm getting no video, only sound. All over sites like youtube seem to work perfectly fine.
QUOTE Thanks
zacharace

 
Member Since: Jul 09, 2008
Location: Bexley, OH, USA
Posts: 191
zacharace is on a distinguished road
Mac Specs: alMB, 2.0C2D, 2GB, 500GB, SD, etc

zacharace is offline
Try playing another QuickTime movie (something from the iTunes store, for example). Experiencing the same problems?
This could either be a connection/browser problem or a problem with your QT installation. Try providing some more details/playing some other QT videos.

Hope that helps a bit.
QUOTE Thanks
Jaytron

 
Member Since: Apr 15, 2010
Posts: 23
Jaytron is on a distinguished road

Jaytron is offline
The tutorial videos that come with itunes seem to work fine also. Just the ones on the Apple support site.. hmm I'll try with FF and Safari, since I'm on chrome right now.

EDIT: Works fine in Safari. Has anyone heard of this problem with Chrome?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« couldnt find itunes plug in preferences? | Mail.app 4.2 shrank my jpgs »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 02:41 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?