New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Switcher Hangout The place for switchers to discuss their new machines, and how to work with OS X. General support can be had here for newbie stuff, like "How do I restart my new iMac?" :)

Accounts Blank?


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Leonardo

 
Member Since: May 24, 2009
Posts: 84
Leonardo is on a distinguished road
Mac Specs: eMac OS X 10.4.11 1.25GB RAM 40GB original hard drive,

Leonardo is offline
Hello,

On my mac, whenever I try to access accounts in system preferences the screen comes up blank, but does not say it's loading and behaves as if it is displaying what is supposed to be there.
It still allows me to log into my account without a hitch and everything else runs fine, but I am concerned with this issue.

Help and suggestions needed!
QUOTE Thanks
Ekim

 
Ekim's Avatar
 
Member Since: Sep 24, 2009
Location: New York
Posts: 146
Ekim is an unknown at this point
Mac Specs: MBP - 15in, 2.66ghz, 8gb RAM, 2x GPU, 320gb HDD

Ekim is offline
Hmm this is odd... maybe you've accidentally hidden them?

Try typing this into terminal:

defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles -bool true


Be aware this will unveil ALL hidden files on your mac.
QUOTE Thanks
Leonardo

 
Member Since: May 24, 2009
Posts: 84
Leonardo is on a distinguished road
Mac Specs: eMac OS X 10.4.11 1.25GB RAM 40GB original hard drive,

Leonardo is offline
I typed: defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles -bool true

Nothing happened.

It could also just not be showing anything because I don't think I have any hidden files.

Is it possible it's a virus?
QUOTE Thanks
ron4mac

 
Member Since: Aug 05, 2008
Location: Central New York
Posts: 226
ron4mac will become famous soon enough

ron4mac is offline
Run Disk Utility and repair permissions.
QUOTE Thanks
Leonardo

 
Member Since: May 24, 2009
Posts: 84
Leonardo is on a distinguished road
Mac Specs: eMac OS X 10.4.11 1.25GB RAM 40GB original hard drive,

Leonardo is offline
Problem Solved:

For future reference to anyone else who may have this problem, I backed up all of my important files on external sources, then reinstalled the operating system with the "archive and install" option. When everything was all done and loaded, accounts worked perfectly.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Bootcamp - missing files on the Windows side | PLease HELP....I'm going crazy... »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Blank User Accounts preference pane ?!?!? jewlofthelotus OS X - Operating System 4 08-10-2006 11:01 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:40 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?