New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 23skidoo
Forum: Running Windows (or anything else) on your Mac 11-02-2010, 03:14 PM
Replies: 4
Views: 1,509
Posted By 23skidoo
OK, still no sign of that file that's supposed to...

OK, still no sign of that file that's supposed to be there. What I did was insert the OSX disk and had it reinstall all the drivers. It did finally complete the job and I can access the Boot Camp...
Forum: Running Windows (or anything else) on your Mac 11-01-2010, 11:03 PM
Replies: 4
Views: 1,509
Posted By 23skidoo
Yes, I did, otherwise I couldn't have installed...

Yes, I did, otherwise I couldn't have installed the Boot Camp drivers I was referring to. It was during that part of the process that I got the failure.

Is the install log file you refer to...
Forum: Running Windows (or anything else) on your Mac 11-01-2010, 03:44 PM
Replies: 4
Views: 1,509
Posted By 23skidoo
Registry error encountered during Boot Camp driver install

I'm not very tech-savvy, so please bear with me which I explain my situation.

I have an iMac 3.2 Ghz Intel Core i3 with 4GB memory. I just went to install the Boot Camp partition and XP with SP2....
Forum: Other Hardware and Peripherals 11-29-2009, 01:07 PM
Replies: 3
Views: 13,890
Posted By 23skidoo
Although this thread is a year old, I thought I...

Although this thread is a year old, I thought I would add my 2 cents regarding the WD MyBook and issues with mounting on Mac.

I've had my MyBook for about a year and it's working fine, except that...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:53 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?