Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Pavlaf
    Guest
    No sound on YOutube
    I have been bothered by this for quite some time, and no forum has yet helped me to get sound out of YOUTUBE. The usual suggestion - MIDI - AUDIO - set up to 44 ... is not working for me. My settings seem fine. The other common suggestion - sth to do with GARAGEBAND - puzzles me. I do not think I have GARAGEBAND .. have looked for it, but no, don't have it. Please help.

    p

  2. #2


    Member Since
    Jul 22, 2003
    Location
    Hamilton College
    Posts
    6,999
    Specs:
    20" iMac C2D 2.16ghz, 13" MacBook 2.0ghz, 60gb iPod vid, 1gb nano
    have you checked if you are muted in youtube itself?
    Don't forget to use the new User Reputation System

  3. #3
    Pavlaf
    Guest
    Quote Originally Posted by trpnmonkey41
    have you checked if you are muted in youtube itself?

    Yes, of course. I have been playing with the volume slide, but it made no difference.

  4. #4

    surfwax95's Avatar
    Member Since
    Aug 27, 2005
    Location
    Fayetteville, AR
    Posts
    2,406
    Specs:
    15" Powerbook G4 24" iMac iPhone 3Gs
    Make sure you have the newest Flash version.
    I try to Command+Shift+/ when I can.
    They're - Their - There | Two - Too - To | You're - Your | MAC - Mac
    I was on the M-F honor roll for October, 2006.

  5. #5
    Pavlaf
    Guest
    version 9, freshly uploaded ... no change.

  6. #6

    PowerBookG4's Avatar
    Member Since
    Jan 08, 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,188
    Specs:
    Mac Pro 8x3.0ghz 12gb ram 8800GT , MBP 2.16 2GB Ram 17 inch.
    when did the problems start?

    what are the specs of your system?

    what operating system are you using?
    My Website
    Blog
    I love my hosting company!
    I was on the M-F honor roll for Febuary:2006

  7. #7
    Pavlaf
    Guest
    Quote Originally Posted by PowerBookG4
    when did the problems start?

    what are the specs of your system?

    what operating system are you using?

    I am using OSX 10.4.6, processor 400 MHz PowerPC, Memory 768 MB SDRAM

  8. #8
    jemlang
    Guest
    I have the same problem at work. It is since they changed the control settings on the player.
    My computer at work is a pc running win2k and I have no idea how to change fix it. esp when I have no access to make any changes... bl00dy networking!!!

  9. #9

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,910
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPad Air, iPhone 3GS
    Did sound on YouTube ever work on your G4 Powermac? The GarageBand suggestion works with certain problems.

    Have you ever ran an Audio Editor on your Mac called Audacity? Running that will leave certain sounds disabled.

  10. #10

    bassplayrr's Avatar
    Member Since
    Jan 14, 2005
    Location
    San Fransisco Bay Area, CA, USA
    Posts
    500
    Specs:
    20" G5 iMac; 14.1" G4 iBook; 60Gig iPod Video
    nvm didn't realize you already checked the midi settings

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No sound from YouTube when in Chrome
    By weissman in forum Apple Desktops
    Replies: 4
    Last Post: 02-04-2015, 01:52 PM
  2. no YouTube sound.
    By Larry Spinks in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2014, 09:12 PM
  3. No sound on Youtube Videos?
    By zeech in forum Apple Notebooks
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2013, 06:14 PM
  4. Converting youtube files purely to sound
    By sqd rox in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2008, 05:46 PM
  5. no sound youtube.com but external youtube vids do have sound...
    By kjeek in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2008, 10:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •