New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Schweb's Lounge Forum for general conversation, chit chat, or most topics that don't fit in another forum.

Strange Web Site Behavior


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
starfox25
Guest
 
Posts: n/a

So I made a web site threw yahoo small business, when I try to go to the site in safari if I type in the address www.foximageworks.net I get a cannot connect to server error. If I type in the address http://foximageworks.net
(no www.) the site comes up. I got out my pc laptop and when I type the address www.foximageworks.net it opens fine (strange) this tells me its some configuration issue on my mac. any Ideas
QUOTE Thanks
NanoBite

 
Member Since: Oct 27, 2005
Posts: 4,702
NanoBite is an unknown at this point

NanoBite is offline
Interesting, I was told by my ISP not to type the www. to access my website on the free 20gb webspace they provide.

I just tried to access it again this time adding the www. and safari was able to find it....

Other than that I don't know the answer to it...
QUOTE Thanks
trpnmonkey41

 
Member Since: Jul 22, 2003
Location: Hamilton College
Posts: 6,999
trpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to behold
Mac Specs: 20" iMac C2D 2.16ghz, 13" MacBook 2.0ghz, 60gb iPod vid, 1gb nano

trpnmonkey41 is offline
All 3 links work fine here

have you tried hitting refresh on the link that is giving you problems

Don't forget to use the new User Reputation System
QUOTE Thanks
starfox25
Guest
 
Posts: n/a

Quote:
Originally Posted by trpnmonkey41
All 3 links work fine here

have you tried hitting refresh on the link that is giving you problems



When I dont use the www and the site comes up, I'll hit a link and it will try to take me to the linked page but I get a cannot connect error because "www" is getting added to the web address. I called yahoo because on my web controll pannel (yahoo) I have 2 domains listed. 1. www.foximageworks.net
2. foximageworks.net (no www) I have no way of accessing the online folder for the first and they said anyone that uses yahoo web service sees this in there controll pannel. and he has never heard of this problem before

A little info on my machine and connection.
Power mac g5 dual 2.0
OSX 10.4.7
And I have a evdo wireless conection threw sprint. I use the sprint pci card in a kyrocera k1 router

Again I have no problems on my pc (its on the same network)

Strange..... The yahoo guy said it might be a firewall or antivirus thing.But I dont have a antivirus installed
QUOTE Thanks
NanoBite

 
Member Since: Oct 27, 2005
Posts: 4,702
NanoBite is an unknown at this point

NanoBite is offline
Have you tried another web browser....?

Can you upload new stuff to you site through the website creator app you use?

Do you use an FTP?
QUOTE Thanks
starfox25
Guest
 
Posts: n/a

Quote:
Originally Posted by Pulse-8
Have you tried another web browser....?

Can you upload new stuff to you site through the website creator app you use?

Do you use an FTP?


Firefox and Opera. Same thing.

I'm using dreamweaver but not thier FTP I'm still torn weather to use DW's FTP or just keep uploading using fetch.

I used the network utility to ping the site with www in the address and nothing, but when I remove www 10 packets sent 10 received

strange
QUOTE Thanks
NanoBite

 
Member Since: Oct 27, 2005
Posts: 4,702
NanoBite is an unknown at this point

NanoBite is offline
It may be easier just to always just type this:

foximageworks.net

regardless of what mac you're using at the time.

The above URL should work on both the desktop and the laptop....
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« I don't really like black, but 8GB of flash memory is awesome... | What Desk? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
web browsers keep downloading site intro clips iMacAlien OS X - Apps and Games 0 01-22-2006 05:25 PM
Web Site Creation pausco1 Web Design and Hosting 6 10-28-2005 01:42 PM
Request new web site visitor color check SSSdave Schweb's Lounge 9 08-26-2005 02:01 AM
HELP I'm trying to clean out old web site files from server bluerose Web Design and Hosting 8 02-16-2005 10:42 PM
Apple launches new holiday iPod Web site Murlyn iPod Hardware and Accessories 1 11-14-2003 01:54 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:23 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?