New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Schweb's Lounge Forum for general conversation, chit chat, or most topics that don't fit in another forum.

AT&T service in Los Angeles has gotten worse.....


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
jt1968

 
jt1968's Avatar
 
Member Since: May 05, 2013
Location: Los Angeles, CA
Posts: 77
jt1968 will become famous soon enough
Mac Specs: MacBook Pro 15" Retina, 8GB RAM, 250GB SSD, Intel i7 2.3GHz.

jt1968 is offline
I've had an iPhone with AT&T since August 2010. I live in the San Fernando Valley, just north of Los Angeles. We got LTE service Valley-wide in late-2012, and it was blazing-fast at my house and many other locations I regularly visit, with typical download speed of 25 to 50 Mbps. In other areas it was no slower than 6 or 7 Mbps. However, over the last few months, I've noticed a marked degradation of LTE speeds just about everywhere I go. I know it's not my iPhone 5S malfunctioning, because I've had Apple check the phone, and I can get faster speeds when I go out of town.

Has anyone else in the LA area noticed this? I would love to hear your stories.

Also, I'd love to hear from Verizon and T-Mobile users in LA who have the iPhone 5 or 5S, to hear what your service is like because, if this continues, I will likely switch.

Thanks!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
iPhone 5s 64GB / iPad 4th Gen. 64GB / iPad Mini 2 64GB / MacBook Pro 15" w/ Retina Display
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Another Call!!! | Don't Update Flash Player! »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 02:40 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?