New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

Audio in Legacy Game


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Thundermoon1994

 
Thundermoon1994's Avatar
 
Member Since: Dec 26, 2006
Location: Kent, OH
Posts: 495
Thundermoon1994 will become famous soon enough
Mac Specs: 15" MacBook Pro w/ 2.4 GHz C2D, 4 GB RAM, 250 GB

Thundermoon1994 is offline
Hi all,

I'm trying to play an old (1994) DOS game and everything works fine, except setting up the audio. The game is Hardball 4 and it makes you select from a list of audio devices, but none of them says anything about Realtech. What do I do about it? The music plays fine through the general MIDI, but there are no sound effects.

Thanks,
Damien

-- Unibody 15.4" MacBook Pro (2.4 GHz Core2Duo Penryn, 250 GB HD, 4 GB RAM, nVidia GeForce 9400M & GeForce 9600M GT w/ 256 MB) --
-- 8 GB iPhone 3G -- 30 GB iPod Video --
QUOTE Thanks
Thundermoon1994

 
Thundermoon1994's Avatar
 
Member Since: Dec 26, 2006
Location: Kent, OH
Posts: 495
Thundermoon1994 will become famous soon enough
Mac Specs: 15" MacBook Pro w/ 2.4 GHz C2D, 4 GB RAM, 250 GB

Thundermoon1994 is offline
Another thing, I just bought a logitech usb joystick today and I installed all the software. Unfortunately, when I try to configure the joysticks in the game, it says that none are detected. Can anyone please help me out with any of my problems?

Thanks

-- Unibody 15.4" MacBook Pro (2.4 GHz Core2Duo Penryn, 250 GB HD, 4 GB RAM, nVidia GeForce 9400M & GeForce 9600M GT w/ 256 MB) --
-- 8 GB iPhone 3G -- 30 GB iPod Video --
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« XP Home in Fusion NO AUDIO??? | Newbie question »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
A Game For The Ages Graphite Schweb's Lounge 2375 03-11-2009 12:06 AM
iMovie finished DVDs dont play audio eon. Movies and Video 2 07-19-2007 05:44 PM
Correcting audio synch issues after swapping audio stream eyeofnewt Movies and Video 0 03-26-2007 01:13 PM
MIT looking for volunteers for a game MacHeadCase OS X - Apps and Games 6 03-07-2007 05:59 AM
Sony camcorder to iMovie: sync to audio! Christopher Movies and Video 1 01-17-2007 11:52 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:26 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?