Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   Running Windows (or anything else) on your Mac (http://www.mac-forums.com/forums/running-windows-anything-else-your-mac/)
-   -   Parallels/VMware broke my product key (http://www.mac-forums.com/forums/running-windows-anything-else-your-mac/95402-parallels-vmware-broke-my-product-key.html)

GRPGM 02-03-2008 05:59 PM

Parallels/VMware broke my product key
 
I was very interested in trying out Windows on my mac. So I figured I'd try out the free trials for VMware and Parallels and see if either of them was worth using.

But now my Windows has stopped working. I had to re-activate my windows so many times (cause VMware took a couple tries to get itself working) that now I can't legally activate my windows anymore. It says that the number of times I can activate windows with this CD key has been exceeded. I didn't even uninstall it, I LOVE LITTLE GIRLS WITH PIGTAILS VMware and Parallels kept making me have to re-activate it a million times.

EAT YOUR CHEERIOS am I supposed to do? I barely even got any use out of the CD key . . .

schweb 02-03-2008 06:12 PM

Call Microsoft like it tells you. They'll give you a code to reset your key. It's really not that big of a deal

knightlie 02-04-2008 07:40 AM

Quote:

Originally Posted by GRPGM (Post 586999)
I was very interested in trying out Windows on my mac. So I figured I'd try out the free trials for VMware and Parallels and see if either of them was worth using.

But now my Windows has stopped working. I had to re-activate my windows so many times (cause VMware took a couple tries to get itself working) that now I can't legally activate my windows anymore. It says that the number of times I can activate windows with this CD key has been exceeded. I didn't even uninstall it, I LOVE LITTLE GIRLS WITH PIGTAILS VMware and Parallels kept making me have to re-activate it a million times.

EAT YOUR CHEERIOS am I supposed to do? I barely even got any use out of the CD key . . .

It's hardly the "fault" of Parallels or VMWare. If you couldn't get it working then there's a fault outside of both programs; I regularly install various versions of Windows in VMWare without any problems.

What version of Windows are you using and where did you get it? And like schweb says, just call Microsoft.

bobtomay 02-04-2008 08:32 AM

Quote:

Originally Posted by schweb (Post 587004)
Call Microsoft like it tells you. They'll give you a code to reset your key. It's really not that big of a deal

Yep, all it takes. It really is pretty painless.


All times are GMT -4. The time now is 07:09 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.