New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

Internet doesn't work with Vista


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
username*

 
Member Since: Aug 27, 2007
Posts: 4
username* is on a distinguished road

username* is offline
I recently installed boot camp on my MacBook, and I can't access the internet on the Vista OS. The wireless internet I'm using from my home works fine on Mac OS X, however, it says that there is a problem accessing the wireless on Vista. I can access the other wireless options, but not the one I usually use. Any suggestions?
QUOTE Thanks
Kash

 
Kash's Avatar
 
Member Since: Dec 03, 2006
Location: Irvine, CA
Posts: 9,385
Kash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant future
Mac Specs: Black Macbook C2D 2GHz 3GB RAM 250GB HD iPhone 4 iPad 3G

Kash is offline
Did you install the driver disc that was created during Boot Camp setup?


June 2007
July 2009
QUOTE Thanks
username*

 
Member Since: Aug 27, 2007
Posts: 4
username* is on a distinguished road

username* is offline
Quote:
Originally Posted by Kash View Post
Did you install the driver disc that was created during Boot Camp setup?
yeah, it installed all the bluetooth and eject features

but still, for some reason, the internet wont work on the vista side
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,510
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by username* View Post
yeah, it installed all the bluetooth and eject features

but still, for some reason, the internet wont work on the vista side
A lot of times what happens is that Vista warns you each time a driver install is attempted. It makes it seem like you're doing something wrong because it warns you that the drivers are "unsigned". I would try running the driver install from the CD you created once again, this time paying very careful attention to any warning messages you receive. Regardless of the context, be sure to answer them in the affirmative (allowing the action to proceed).

In addition, make sure you're using the latest version of Boot Camp, as it has been updated fairly recently.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
username*

 
Member Since: Aug 27, 2007
Posts: 4
username* is on a distinguished road

username* is offline
I used the latest version of bootcamp, and I re-installed the drivers. It still doesn't work however.
QUOTE Thanks
Rhody2000

 
Member Since: Aug 30, 2007
Posts: 6
Rhody2000 is on a distinguished road
Mac Specs: iMac 24/500G/2gig ram MacBook/160G/1gig ram

Rhody2000 is offline
when in Vista, try clicking on the internet icon in the system tray(it resembles two tiny monitors). you should notice your internet connection there, so just go with the flow after that. I had the same issue after install. Good Luck
QUOTE Thanks
vgjfelix

 
Member Since: Aug 26, 2007
Posts: 17
vgjfelix is on a distinguished road

vgjfelix is offline
I had this problem recently but on XP so it might not be the same problem.

I guess you've put in your WEP (or whatever it is) key?

Well you need to dig a bit deeper for more options to possible change your settings to 'shared key'. Not entirely sure where it is but you'll find it.

Hope this helps as it's not complete answer.

Felix
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« USB/PCMCIA wireless card for Linux | How does installing and uninstalling work in general. »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Vista 32bit or 64bit Via Bootcamp and VMWare amardilo Running Windows (or anything else) on your Mac 1 08-25-2007 09:01 PM
Where to start looking in console for internet connection problems? StevenH OS X - Operating System 3 03-22-2007 05:22 AM
I could just cry.....need help with viewing Internet sites xkissmekatex OS X - Operating System 5 07-25-2006 07:56 AM
Internet doesn't work in OS X, but it does in OS 9 Nightblade Running Windows (or anything else) on your Mac 6 06-26-2004 03:09 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:48 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?