New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

Parallels acting up after update.


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
comthre3

 
comthre3's Avatar
 
Member Since: Apr 03, 2007
Location: Montreal
Posts: 94
comthre3 is on a distinguished road
Mac Specs: MBP 15.4 core2duo 2.16 2gb

comthre3 is offline
Sup ppl. My 3.0 parallels was working fine before installing the parallels tools updates. now, for some reason, windows wont boot well it boots but restarts everytime windows starts. is anyone else facing this problem?

Regards.

QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,500
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by comthre3 View Post
Sup ppl. My 3.0 parallels was working fine before installing the parallels tools updates. now, for some reason, windows wont boot well it boots but restarts everytime windows starts. is anyone else facing this problem?

Regards.
Does it give you an error message related to a missing ethernet connection upon startup? If so, I found that I needed to switch the network adapter to bridged mode in Parallels config. Then Windows starts up normally for me.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
comthre3

 
comthre3's Avatar
 
Member Since: Apr 03, 2007
Location: Montreal
Posts: 94
comthre3 is on a distinguished road
Mac Specs: MBP 15.4 core2duo 2.16 2gb

comthre3 is offline
did it give u that error in windows? or was ur parallels program shutting down? the whole thing i mean.

QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,500
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by comthre3 View Post
did it give u that error in windows? or was ur parallels program shutting down? the whole thing i mean.
It wasn't within Windows, it was upon attempting to start the VM.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
James

 
James's Avatar
 
Member Since: Nov 26, 2004
Location: Pocola, Oklahoma
Posts: 808
James is a jewel in the roughJames is a jewel in the rough
Mac Specs: Mac Pro 2.66 - 4 Gig Ram, iMac G5 2 Gig ram 20"

James is offline
Do you have the latest update #5060 installed? I was having a problem after the first update but the latest one seems to have cured what ever it was doing it and things work fine again here.

Mac Pro Intel 2.66 - 4 Gigs Ram - 10.6.1 - 30" Apple Monitor
iMac 24" 2 gigs ram - MacBook Pro
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« looking for old mac space game, been looking for years, help! | Entourage problem message »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Parallels Update Emerges from Beta htdefiant Running Windows (or anything else) on your Mac 10 02-28-2007 05:17 PM
A newbie comments on his first experience with Parallels 3150 NJRonbo Running Windows (or anything else) on your Mac 0 02-02-2007 06:41 AM
My Review of Parallels Beta 3036 htdefiant Running Windows (or anything else) on your Mac 13 01-30-2007 06:55 AM
Parallels update 3060 James Running Windows (or anything else) on your Mac 13 12-05-2006 04:17 PM
Parallels update 1940 James Running Windows (or anything else) on your Mac 1 10-24-2006 05:50 PM

All times are GMT -4. The time now is 01:32 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?