Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   Running Windows (or anything else) on your Mac (http://www.mac-forums.com/forums/running-windows-anything-else-your-mac/)
-   -   bootcamp won't recognise xp sp2 cd (http://www.mac-forums.com/forums/running-windows-anything-else-your-mac/44177-bootcamp-wont-recognise-xp-sp2-cd.html)

Quertis 10-29-2006 10:23 AM

bootcamp won't recognise xp sp2 cd
 
after i do the partiton and proceed with bootcamp, it asks me to insert the win xp cd. i put it in the drive and bootcamp doesn't see it. i'm using Microsoft Windows XP Professional (SP2).

does anyone know if there's a way around this?

thanks.

Guardian 10-29-2006 11:46 AM

Did you make the slipstream disk, maybe it didnt burn correctly

Quertis 10-29-2006 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by Guardian
Did you make the slipstream disk, maybe it didnt burn correctly

well the copy i have is sp2 so do i need to do that? how would i make that with toast anyways?

NanoBite 10-29-2006 05:05 PM

Quote:

Originally Posted by Quertis
after i do the partiton and proceed with bootcamp, it asks me to insert the win xp cd. i put it in the drive and bootcamp doesn't see it. i'm using Microsoft Windows XP Professional (SP2).

does anyone know if there's a way around this?

thanks.

I found this:

http://forum.onmac.net/archive/index.php/t-730.html

dtravis7 10-29-2006 05:25 PM

No, you do not need a SlipStreem CD. That is only if you have a say SP1 or lower CD. Is this XP SP2 CD a factory Microsoft CD or some copy? Also is it OEM?

Quertis 10-29-2006 05:43 PM

Quote:

Originally Posted by dtravis7
No, you do not need a SlipStreem CD. That is only if you have a say SP1 or lower CD. Is this XP SP2 CD a factory Microsoft CD or some copy? Also is it OEM?


ya, it's a copy of an sp2 cd. renaming doesn't make it work either.

NanoBite 10-30-2006 05:59 AM

Quote:

Originally Posted by Quertis
ya, it's a copy of an sp2 cd.

Therein lies your problem, Quertis, I'm afraid...

Quertis 10-30-2006 11:44 PM

will xp pro corporate work if sp2 is intergrated? i might be able to get a deal on it.

Quertis 11-01-2006 12:06 AM

i've figured it out. just so you all know. the key to making this work is burning the .iso file on a pc. i originally burned the .iso using toast and other mac os x methods, to no avail. but when i burned the exact file on my friends pc in nero burning rom, it worked.

so that's the key.


All times are GMT -4. The time now is 12:29 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.