New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

Os 9.2


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
djsep
Guest
 
Posts: n/a

I recently had to reinstall the operating system on a G3. I started with OS 9 and upgraded it to OS 9.2. I've noticed that when I first boot up the system, a folder with a ? mark appears on the screen. Then it switches back and forth with a folder that has a face in it about 3 or 4 times and starts loading the operating system. Is this normal? I thought it was suppose to boot to a Mac face immediately? Thanks for any input.
QUOTE Thanks
trpnmonkey41

 
Member Since: Jul 22, 2003
Location: Hamilton College
Posts: 7,003
trpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to beholdtrpnmonkey41 is a splendid one to behold
Mac Specs: 20" iMac C2D 2.16ghz, 13" MacBook 2.0ghz, 60gb iPod vid, 1gb nano

trpnmonkey41 is offline
i dont have any experience with os 9 but it seems like your startup folder link is screwed up somewhere because the mac is trying to find the OS boot folder.

check in system preferences for something with startup folders or something and make sure the boot folder is set on OS 9.2.2
QUOTE Thanks
Emrys

 
Emrys's Avatar
 
Member Since: Oct 27, 2002
Location: Vermont
Posts: 1,345
Emrys is on a distinguished road
Mac Specs: 17" iMac G4 800MHz 1GB RAM

Emrys is offline
Thats what it sounds like to me. The bootstrap is confusing your machine. I don't know why you would be experiencing this with ONLY OS9. Do you have X on it as well?

Emrys
Community Administrator / Moderator
MAC-FORUMS.COM - The Ultimate Source For Your Mac!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« New Konfabulator Widget | Word 2001 »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
avi player for OS 9.2 sexton Running Windows (or anything else) on your Mac 2 12-08-2004 12:51 PM
any utility like process viewer in Mac 9.2 shiv Running Windows (or anything else) on your Mac 4 02-27-2004 02:33 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:24 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?