New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

Mac OSX/Tomcat issue


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
mperemsky

 
Member Since: Apr 13, 2010
Posts: 2
mperemsky is on a distinguished road

mperemsky is offline
I am new to Mac OSX. I have created a web service that makes a call to an external application. The problem is, the parameters are not being passed to the external application when I am logged in as myself. If I log in as root, the parameters are passed to the application without issue. If I run the Java class directly from the IDE (not as a web service) the parameters are passed correctly.

I ran into another issue where I could not create log files from log4j. After (accidentally) stumbling upon the catalina.policy file I made an entry which allowed the log files to be created on the syste (when logged in as myself).

I am wondering if there is an entry that is required in the policy file to allow me to pass parameters to an external application call made from a web service, on Mac OSX.

FYI, when the same code is run on a PC it works without issue. As the Mac is Unix based, and since it works when logged in as root, I am assuming that this is a privileges/permission issue. I just do not know what/where to update to get this running.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« windows xp home edition service pack 2 | Installing only OS 9 on G4 PPC possible? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mac networking issue please help!! missmia Internet, Networking, and Wireless 2 11-23-2008 10:05 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:10 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?