New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

iTunes and YouTube Audio skips with speakers


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
rhbdavies

 
Member Since: Mar 01, 2010
Posts: 1
rhbdavies is on a distinguished road

rhbdavies is offline
All of my iTunes music and YouTube audio skips. It just started when I downloaded the latest iPhone software 3.1.3. My video plays back fine, but the sound skips on the videos. The really weird thing is it DOESN'T happen when I plug in my headphones, only when I use my speakers. This is driving me crazy because I can't figure it out.

This just started this morning. I was listening to music and downloaded the new iPhone software. When I restarted the comp the problem started.

I have tried updating all my drivers, I have updated Java and flash player and made sure my settings in iTunes were set correct following iTunes help wizard... and the problem persists. PLEASE SOMEONE HELP!!!

PS
I am on a PC with Windows Vista, I have the iPhone 3G with the new 3.1.3 update.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Poor Display of UbuntuVM on Mac Air Book | efi boot*menu »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:46 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?