New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

Problem w/ OS 9.2.2 and Iomega CD burner


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
johndingk2
Guest
 
Posts: n/a

Hey alll. I have a Iomega 650 CD USB burner and I recently updated to OS 9.2.2 and now the damn think wont work. It is recognized in "Apple System Profiler" as a device but none of the burning software will recognize the burner. I was running Toast 4.1.1 and it wont recognize the burner and the system "disc burner" software wont either. I went to IOmega's website and they said go to Apple and download new third party software and there is none on the appple web site.I am all ears. Any ideas?

Thanks
John
QUOTE Thanks
rman

 
rman's Avatar
 
Member Since: Dec 24, 2002
Location: Los Angeles, California
Posts: 12,591
rman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud of
Mac Specs: 2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.6.8 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.6.8 | 64GB iPad 2 WiFi

rman is offline
Have you tried upgrading your version of toast. I was up to version 5.1.2 or 3 before i moved to X full time. I believe that 5.2 runs in both environment.
QUOTE Thanks
goodolebwinches
Guest
 
Posts: n/a

EVERYONE HERE IS HIGHLY INTELLIGENT. MY COMMENTS ARE MEANT IN NO WAY TO INSULT ANY ONE. I AM JUST TRYING TO OFFER HELP.

I don't mean to sound silly, but I had a similar problem about a year of so ago. The problem wasn't the software in my case. The problem was that I wasn't POWERING ON the external drive before restart. The device would still be recognized in SYSTEM PROFILER, but wouldn't actually work or be recognized in the Toast menu.

Now, your situtation may not be that simple, but mine was. Always remember to POWER ON AND HOOK UP EXTERNAL DEVICES BEFORE YOU POWER ON THE MAC.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« dvd software | limewire »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:59 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?