Results 1 to 7 of 7
  1. #1


    Member Since
    Aug 11, 2009
    Posts
    2
    no sound in windows 7....
    Hello guys...I'm running a version of windows 7 on my imac to check it out...i had vista on it previously, and it had sound (with the bootcamp drivers of course). I installed windows 7 on my macbook pro, and the sound worked fine on my laptop. However, I installed windows 7 and all the bootcamp drivers on my imac, and no sound....any ideas as to why this might be? I tried a fresh install....fresh format...everything. I'm clueless as to why it would work on my macbook but not my imac. Thanks for your brainstorming!

  2. #2

    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    48,783
    Specs:
    Late 2013 27" iMac, iPad 3, iPhone 6s+, iPhone 6+, 3 iPods, El Capitan
    Common problem. Some folks have resolved it by downloading and installing the latest Realtek drivers. Try here.

    Regards.

  3. #3


    Member Since
    Aug 14, 2009
    Posts
    1
    Im having this same problem on my 17" imac. I tried the realtek audio drivers but no sound comes out of the speakers. Funny thing is that if i use a set of ear buds i can hear it just fine. Any ideas on how i can get sound to come out of my speakers? Im running windows 7 32 bit. Thanks

  4. #4

    gagnerants's Avatar
    Member Since
    Dec 23, 2007
    Location
    Claremont, Ca
    Posts
    847
    Specs:
    iPod Nano 4gb, 20" 2.66 GHz Core 2 Duo, 2GB of ram, ATI HD 2600 pro
    Just gotta hold out till windows 7 hits stores, by that time most developers would have already launched win 7 drivers, or wait for apple to announce full support for it.

  5. #5

    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    48,783
    Specs:
    Late 2013 27" iMac, iPad 3, iPhone 6s+, iPhone 6+, 3 iPods, El Capitan
    Quote Originally Posted by kurganxy View Post
    Im having this same problem on my 17" imac. I tried the realtek audio drivers but no sound comes out of the speakers. Funny thing is that if i use a set of ear buds i can hear it just fine. Any ideas on how i can get sound to come out of my speakers? Im running windows 7 32 bit. Thanks
    If you're getting sound out of your earbuds, the drivers are working OK in Win 7. Make sure you go into control panel and check all the sound settings especially muting.

    Regards.

  6. #6


    Member Since
    Aug 11, 2009
    Posts
    2
    the realtek drivers solved my problem for sound....now im having an issue trying to run a video games...

  7. #7


    Member Since
    Feb 15, 2013
    Posts
    1
    STILL having problems with audio
    I downloaded the realtek Audio Drivers and i still cant hear anything with headphones or without any solutions?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Windows XP No Sound?
    By nckmauro in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2009, 12:46 PM
  2. No Sound On Windows
    By MathcoreRomeo in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2009, 01:08 AM
  3. Windows XP Startup Sound
    By dweez11 in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2008, 08:58 PM
  4. Windows 98 via Fusion - no sound!
    By skaheadpunk in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 6
    Last Post: 04-16-2008, 04:52 PM
  5. Sound on Windows
    By aantoine90 in forum Schweb's Lounge
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2005, 09:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •