New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Running Windows (or anything else) on your Mac Discussion of Classic or running Windows, Linux and other OSes on the Mac.

iMac - "No audio device" problem with boot camp, no solutions yet


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
maxmcl

 
Member Since: Jun 09, 2008
Posts: 3
maxmcl is on a distinguished road

maxmcl is offline
Hey everyone, my first post but I'm always reading and getting awesome answers for my mac problems. For once, after reading everything I could find and trying all I could, I still can't seem to get audio working on my windows partition.

Here's my setup, iMac core 2 duo, 2.00 GHz, 4Gb ram

I've tried the swenum trick, the machine.inf trick, reinstalling drivers and everything, yet still to no avail.

I have the yellow exclamation for the unknown PCI device, and no plug and play device enumerator... Experts Please! I'm pretty good at following directions and I'm pretty sure I did everything right while reading all the other forums, but something is still very wrong... Here's hoping! Thanks in advance

Max
QUOTE Thanks
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,445
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.9.4, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS IPad1

dtravis7 is offline
What version of XP is this? SP2??
QUOTE Thanks
maxmcl

 
Member Since: Jun 09, 2008
Posts: 3
maxmcl is on a distinguished road

maxmcl is offline
yes SP2, sorry I should have included that.
QUOTE Thanks
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,445
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.9.4, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS IPad1

dtravis7 is offline
What version of OSX are you running? Leopard has the drivers on the DVD for Windows. The sound should just work after putting in the OSX DVD into the drive with Windows running and installing the drivers.
QUOTE Thanks
maxmcl

 
Member Since: Jun 09, 2008
Posts: 3
maxmcl is on a distinguished road

maxmcl is offline
Yes I have leopard, another thing I should have included haha.. I have run the DVD several times and it still doesn't seem to be helping. All the codecs and drivers are installed, but I still have the yellow exclamation mark under PCI devices
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Boot Camp | Windows and iMac Integration in the Real World »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Oh no!! Huge Boot Camp problem. jokeinjester06 OS X - Operating System 4 06-13-2008 05:50 PM
Boot Camp Problem samanthasmom Running Windows (or anything else) on your Mac 3 05-15-2008 01:56 PM
Trouble with Boot Camp (disc problem) ChefEspeff Running Windows (or anything else) on your Mac 13 01-03-2008 07:35 PM
Can You Install Boot Camp AFTER Parallels? bluto00 Running Windows (or anything else) on your Mac 2 11-03-2007 10:34 PM
Driver and Boot Camp problem sheahan Running Windows (or anything else) on your Mac 2 04-17-2007 02:38 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:51 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?