Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   Running Windows (or anything else) on your Mac (http://www.mac-forums.com/forums/running-windows-anything-else-your-mac/)
-   -   Installing SP1 for Vista on Mac (http://www.mac-forums.com/forums/running-windows-anything-else-your-mac/105797-installing-sp1-vista-mac.html)

Artmuzz 04-23-2008 10:22 AM

Installing SP1 for Vista on Mac
 
Hi,

I have just downloaded SP1 for Vista and I would like to update Vista on my Mac with it but I have some questions.

I have Windows Vista installed on my second partition using BootCamp so is it as easy and straight forward to install SP1 on my Mac as it is on my PC? Will I have to select Vista as start up disk on Disk Utility?

Please advise


Artmuzz

macearly 04-24-2008 01:49 PM

Artmuzz,

I just installed SP1 on Vista in Fusion. It went smoothly. Took about 30-45 minutes, but no issues. I did not have to select start up disk on Disk Utility.
It seems to be running just fine as well. Good luck!


All times are GMT -4. The time now is 01:05 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.