New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

please Help!


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
acslayter

 
Member Since: Aug 03, 2007
Posts: 22
acslayter is on a distinguished road
Mac Specs: 20 ' aluminum iMac , 2gb Ram 320 gb HDD @ 7200 RPM 2.4 ghz.

acslayter is offline
okay so, i have a new printer. I got a HP deskjet f2140 all in one printer. I ran the software,everything went great. I can tell the computer to scan and copy to the printer and its fine, however when i try to print it doesnt print! No error message occurs, NOTHING. I look in the completed documents and it says its completed. But obviously it is not completed! im confused, someone please help!
QUOTE Thanks
ki99

 
ki99's Avatar
 
Member Since: May 31, 2007
Location: Ontario, Canada.
Posts: 926
ki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the rough
Mac Specs: Macbook(W) 2GHz, 80GB HD, 1G RAM, Windows XP

ki99 is offline
::mods please move

that's really weird, does the printer make any normal printing noises when you hit print, or just do nothing at all. it might not just be feeding the paper properly.
QUOTE Thanks
acslayter

 
Member Since: Aug 03, 2007
Posts: 22
acslayter is on a distinguished road
Mac Specs: 20 ' aluminum iMac , 2gb Ram 320 gb HDD @ 7200 RPM 2.4 ghz.

acslayter is offline
It doesnt do anything, and its not the printer, cause it works on my windows, and it is compatible with Mac. ive seen other people have this problem but dont know the solution...
QUOTE Thanks
ki99

 
ki99's Avatar
 
Member Since: May 31, 2007
Location: Ontario, Canada.
Posts: 926
ki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the rough
Mac Specs: Macbook(W) 2GHz, 80GB HD, 1G RAM, Windows XP

ki99 is offline
this may seem like a kind of silly question. but did you check the printer it was supposed to print from, or add your printer via the printer utility in apps>utilities ?
QUOTE Thanks
Shannonb

 
Shannonb's Avatar
 
Member Since: May 29, 2007
Posts: 748
Shannonb has a spectacular aura about
Mac Specs: 2.16 Core 2 Duo, 160GB HD, 2gb RAM, Black Macbook | iPhone | OS X Leopard

Shannonb is offline
You spelt Slater wrong in acslayter. Thought I'd let you know.

You can try checking the mac help under the finder. If you know other people have had this problem than their will probably be a solution in there.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Lost 10 GBs! | Srm »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:37 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?