New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

ERRORS: PLease help a noob


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Dakotax

 
Member Since: Aug 21, 2007
Posts: 2
Dakotax is on a distinguished road

Dakotax is offline
Hey Everyone.

I've been having this error for quite some time now and it's getting a little frustrating. I've noticed that this has happened to a number of people and I have tried some of the "fixes" with no luck. I'm getting repeated sense code error, and the thing that is annoying is that they're not the same everytimg I burn.

I'll start with the one I get most often:

Medium Error
0x73/0x03

I 've tried burning at a slower speed (4x) but it also happens when using the "best" option as well.

I've also tried restarting and the "option+APPLE+p+r" thing as well with no luck. The only difference after that is that I got the same Medium Error 0x73/0x03 after of course my mac got my hopes up by completing 100% of the burn only to error with "lead in or lead out failed to be written" and then the sense code.

EDIT: Toast Titanium w/ maxell cd-r

Please help

Thanks

Alex

***MacMini/1.42GHz/512MB.OS-X Tiger***

----****MAC NOOB****----
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,578
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by Dakotax View Post
Hey Everyone.

I've been having this error for quite some time now and it's getting a little frustrating. I've noticed that this has happened to a number of people and I have tried some of the "fixes" with no luck. I'm getting repeated sense code error, and the thing that is annoying is that they're not the same everytimg I burn.

I'll start with the one I get most often:

Medium Error
0x73/0x03

I 've tried burning at a slower speed (4x) but it also happens when using the "best" option as well.

I've also tried restarting and the "option+APPLE+p+r" thing as well with no luck. The only difference after that is that I got the same Medium Error 0x73/0x03 after of course my mac got my hopes up by completing 100% of the burn only to error with "lead in or lead out failed to be written" and then the sense code.

EDIT: Toast Titanium w/ maxell cd-r

Please help

Thanks

Alex
Try a different brand of disc and see if the problem persists. There is a wide variance in media quality, even some brand-name media are actually just rebranded garbage. I find Imation and TDK to be mostly flawless.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
rman

 
rman's Avatar
 
Member Since: Dec 24, 2002
Location: Los Angeles, California
Posts: 12,591
rman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud of
Mac Specs: 2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.6.8 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.6.8 | 64GB iPad 2 WiFi

rman is offline
Like cwa107, I use Imation, TDk and Verbatim with no problems. I do have some Maxells, but I have not tried them yet.

Life isn't about waiting for the storm to pass, It's about learning to dance in the rain!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Dvd player wont read dvd´s | External Hard drive not recognized, speaker noise, because UPDATE? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mac Master browser requests causing SBS 2003 domain errors OceanDiverChris OS X - Operating System 4 04-26-2007 07:27 PM
Stop errors during windows install Howie J Running Windows (or anything else) on your Mac 2 01-09-2007 01:03 PM
newb vs. noob... a friendly reminder in the differences and connotations coach_z Schweb's Lounge 0 05-05-2006 03:51 AM
Errors Installing OS X on 333mhz iMac swn5363 Apple Desktops 14 12-23-2004 03:48 PM
File association errors pixelmaven Apple Notebooks 4 04-09-2004 07:50 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:24 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?