New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

mx700 problems


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
CaptainStandish
Guest
 
Posts: n/a

I recently bought an mx700 and it's a great mouse but there is one problem. The base station does not indicate that the mouse is charging (green LED should blink) and I've been using other rechargeable NIMH batteries in my own recharger, but the whole reason I got this mouse is so I wouldn't have to continuously recharge these batteries and that the base station would do it for me. Anybody else with this mouse experience these same problems?

Thanks for the help guys!
QUOTE Thanks
mkko
Guest
 
Posts: n/a

i have mx700 also, but never experienced any problems in charging the mouse... that's not normal, i think, and you should take it back to the store if possible. mine had a warranty of one year, but i have no clue if it is different in other countries...
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« which speakers | Ram Question »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
OSX SCSI & scanner recognition problems mr.brien OS X - Operating System 0 02-24-2004 11:25 AM
HELP! New G4 emac- problems uploading and sending attachments braford Other Hardware and Peripherals 0 02-13-2004 03:19 PM
help: my G5 is having some major starting up problems h3o Apple Desktops 12 01-10-2004 01:25 AM
G4 533 digital audio shutdown problems showgren Apple Desktops 0 01-01-2004 05:08 PM
gif animation problems in Entourage via email totalbuddy Schweb's Lounge 0 12-18-2003 05:44 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:13 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?