New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

HELP! New G4 emac- problems uploading and sending attachments


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
braford
Guest
 
Posts: n/a

Sometimes it will... 3/4 of the time, it will not & disconects on me, then I have to restart my computor as it seems to get stuck on "disconecting..." I ran into another forum where another person is having the exact same problems but there were no answers/ideas yet...

I am fairly new to macs & certainly not a computer genius! LOL! So you might have to do some gradeschool level explaining, if someone can help me. I started school for graphic design a year & a half ago, got a new G3 ibook, need I say more? 2 logic boards & 1 hard drive later, I decided I needed something at home dependable that I could upload web pages from, $$$ were limited so in late Dec 2003, I bought a G4 emac & maxed it with memory etc.... as we are also starting video editing...... I love it except for this..... my server says it's my modem, Apple had me run tests & all was fine, they say it's my server... I did not have this problem with my PC and did not have to be real picky about what I sent........ I was entering the wacom photo contest and sending photo attachments in emails that were 2 by 3 inch jpegs......... when it will send, I can send them & even bigger photoshop documents..... when it's working I can send just about anything, when it's not, nothing will send for hours..... no-one seems to have any answers...

1 other thing.... I use the cordless mouse with my intuos 2 wacom tablet and cannot plug it into the USB ports on my keyboard, it says there is not enough power so I have to plug it in to my computer's USB port, of which there are ony 3, so I had to get a hub.... at one point, I thought this migt be the problem but I no longer think so........ I didn't ask until after I got rid of my PC for my MAC but other students are having the same problems, especially ones with the same server, my telephone company..... should I try changing servers? My teacher is thinking I might have to go DLS which is something I really cannot afford right now...... my cat had also pulled down the phone wire in the basement which I put back up, phone company says it could be my wiring or modem, but my PC works & this works off & on..... you would think if it was wiring, it wouldn't work at all.......... ??????? Thanks, Jo
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« RF to Mac | What is the best value and Fastest IDE hard drive »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 07:32 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?