New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

Lacie scsi AiT-2 50-130GB Problems


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
hornetman

 
Member Since: May 25, 2006
Posts: 4
hornetman is on a distinguished road

hornetman is offline
Hi guys, i'm a newbie to this forum, and wondering if anyone knows why my Tape Drive has trouble communicating?

I have a G4 1GB ram 1.25mhz with scsi card (the small thin looking connection - wide scsi I think) and have Retrospect that does recognise the tape drive, but when I come to backup, it will probably do 700mb and then say it has trouble communicating! Can this be a scsi problem or a Drive problem?

I have used brand new un-used tapes and has been working great for ages (It is past its warranty) I'm sending it to a company who specialises in repairing tape drives, but they will only tell me what they have repaired, rather than tring to fix my problem!!!

If anybody can help with this would be very much appreciated!!!1 Cheers Guys
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« CRT monitors with Mac Minis | TV card for mac »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Major Lacie Problem - Need Input!!!!! wormina Other Hardware and Peripherals 8 09-02-2005 02:23 PM
LaCie problems...again! dstopsky Other Hardware and Peripherals 6 07-20-2005 09:52 PM
iMac problems with CD-RWs (Iomega USB and LaCie FireWire) HelpMyiMac Apple Desktops 10 01-24-2005 08:48 PM
OSX SCSI & scanner recognition problems mr.brien OS X - Operating System 0 02-24-2004 10:25 AM
Panther - SCSI Scanner Problems redhound1 Apple Desktops 0 12-17-2003 07:40 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:32 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?