Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    Dec 15, 2011
    Xserve - New discs are NOT registered

    I have an Xserve 1.1 (late 2006), which needs a replacement set of harddrives in Raid, with a clean install of Lion.

    Currently the machine holds two standard SATA-discs physically mounted in bays in the front. The machine runs 10.4.11 Server, and the discs are configured as a Mirrored Software-raid. According to Apple, the machine is running the latest firmware.

    I have accuired two new disks (WD Caviar Black 640Gb - WD6401AALS) and mounted those in bays and replaced the old disks with these new ones.

    But, when I boot the machine from the Lion Install-CD, and starts "DiscTool", the new discs are NOT registered ... they seem invisible to DiscTool.

    How am I going to initialize a fresh Mirrored raid on the new discs, and install Lion, if DicsTool can't see them?

    Any ideas/pointers/suggestions will be greatly appreciated

  2. #2

    Member Since
    Dec 15, 2011
    Place a jumper between pin5 and pin6, controlling the transfer speed of the physical drive, downgrading it to 1.5 Gb/sec :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Applecare for non-registered MacBook?
    By ksanyee in forum Apple Notebooks
    Replies: 15
    Last Post: 11-14-2010, 07:02 PM
  2. Just registered here :D
    By uzone02 in forum Schweb's Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-2007, 07:19 AM
  3. Look at products you've registered w/ apple?
    By Keef in forum Switcher Hangout
    Replies: 2
    Last Post: 07-27-2007, 12:58 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-19-2007, 05:55 PM
  5. Does photoshop need to be registered?
    By tafika in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2005, 01:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts