New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

Strange Video Problems ...


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
vja4Him

 
vja4Him's Avatar
 
Member Since: Jan 17, 2007
Posts: 132
vja4Him is on a distinguished road
Mac Specs: MacPro 2.93 GHz - 10.6.8

vja4Him is offline
I'm still having this strange video problem ....

When I boot from my iBook G4 internal HD, no video problems at all.

When I boot from external 300GB HD, the video quality is so bad, I can hardly make out images, and many buttons and links are not even visible. Difficult to read certain fonts ....

But .... This is strange ... When I play a computer game (just finished Pac the Man X), then close out the game, video quality is restored to normal ... !!!

Has anyone seen this problem before? Is there an easy fix, so I don't have to play a computer game, then quit the game, just to get the video restored to normal?

This happens everytime I reboot.

- Samsung Galaxy Note 3, 3GB RAM, JellyBean 4.3
- iBook G4, 1GHz, 1.25GB RAM, Tiger 10.4.11
- Archos 80 G9 Turbo 250GB, Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
- Mac Pro, 2.93 GHz, 8GB RAM, Snow Leopard 10.6.8
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Western Digital MyBook My Studio 1TB problem | 4 Port 2.0 USB Mini Hub Question »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:32 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?