New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

Western Digital MyBook My Studio 1TB problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
internalxaffair

 
Member Since: Mar 18, 2010
Posts: 1
internalxaffair is on a distinguished road

internalxaffair is offline
Hey everyone!

I'm having issues with my WD MyBook MyStudio. Yesterday, I erased the drive for a fresh start with my hard drive. After I had done this, some data was added to the drive. So basically I have an empty drive, that is however still filled with over 600MB of unknown data. This used to be about 200MB, and I assumed this was the data taken by the virtual SmartWare software. But after erasing the drive, it added 400MB.

So I tried to get rid of that data by removing the partition and adding a new fresh one. I tried this several times and it doesn't help me to get rid of my problem. Instead, everytime I repartition or reformat my drive, new files are added to the system. I can see that there are 43 files on my external HDD, but I can't find them. The little screen on my hard disk used to say "999GB FREE", now that has lowered to "998GB FREE".

How do I get rid of this extra and unwanted data?

Secondly, when I opened SmartWare, it used to divide my MyBook into several segments such as "Pictures", "Movies", "Music", "Other" etc. Now all of these are gone and all that remains is "Additional Files".

How do I fix this?

Thirdly, since I reformatted the drive, the icon that appears on my desktop has changed.

How can I return the icon to its original state?

Thanks in advance,

K.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Pixma Printer Trouble | Strange Video Problems ... »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:27 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?