New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

No Display after Ram Installation


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
kel4488

 
Member Since: Apr 19, 2009
Posts: 3
kel4488 is on a distinguished road

kel4488 is offline
I just installed 2g of RAM in the #2 slots (2 1g PC3200 400mhz 2.6v sticks) in my PPC dual 2.0 G5. Now the display isn't coming on. It is getting power because the blue indicator light comes on during startup. I removed the 2g leaving only the original 512 and still getting the same result. Has anyone had a similar problem? Could i have inadvertantly knocked the video card loose during installation?
QUOTE Thanks
louishen

 
louishen's Avatar
 
Member Since: Oct 22, 2007
Location: London
Posts: 8,945
louishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant futurelouishen has a brilliant future
Mac Specs: Mac Mini Core i7 2012 | White 2009 MacBook 2 Ghz | 733 Mhz G4 Quicksilver

louishen is offline
Try the online guides at OWC

Mac Pro Installation Video at OtherWorldComputing.com

and ensure that the card is firmly inplace

Member of the Month September 2008 & August 2012 | Found advice useful? use the rep system
QUOTE Thanks
kel4488

 
Member Since: Apr 19, 2009
Posts: 3
kel4488 is on a distinguished road

kel4488 is offline
i made the video card and hard drives are secure, reinstalled the 2g and it's fine now.
thanx
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Help with CLP-315W Printer wireless connection | memory mac »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Can RAM destroy a hard drive? tarantino100 Apple Notebooks 3 02-15-2009 08:13 AM
Imac G5 17inch blank display jpeterson513 Apple Desktops 1 11-22-2008 06:08 PM
How many Apple techs does it take to fix a MacBook? dougnewman Apple Notebooks 8 11-09-2008 01:18 PM
iBook & Powerbook RAM upgrades JoyceMac Apple Notebooks 7 10-20-2007 10:52 PM
dead RAM slot knucklehead13 Apple Notebooks 2 01-21-2007 03:42 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:20 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?