New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

External Display - Audio Interface Problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
rmxed

 
Member Since: Mar 23, 2009
Posts: 2
rmxed is on a distinguished road

rmxed is offline
Hello guys im new in this forums and i came in looking for help.

i have a macbook pro 15" 2.53ghz, 2gb's ram, 250gb HD running leopard, and an external Samsung Display connected with a d-sub cable with the dvi-to-vga converter.
i also have and m-audio profire 610 which is a firewire 400 audio interface. the problem is that everytime the display its turned on and the interface its turned on the monitors (speakers) start making a static noise and its a worse noise if the computer its not connected to the power supply, i've tried with a hdmi-dvi cable and the noise was worst, i've tried using another dvi-to-vga adapter and it was the same...everytime the display its not conneted there is no noise it only happens when the display its connected...anyone can help me?? thanks!!!
QUOTE Thanks
rmxed

 
Member Since: Mar 23, 2009
Posts: 2
rmxed is on a distinguished road

rmxed is offline
Hello guys im new in this forums and i came in looking for help.

i have a macbook pro 15" 2.53ghz, 2gb's ram, 250gb HD running leopard, and an external Samsung Display connected with a d-sub cable with the dvi-to-vga converter.
i also have and m-audio profire 610 which is a firewire 400 audio interface. the problem is that everytime the display its turned on and the interface its turned on the monitors (speakers) start making a static noise and its a worse noise if the computer its not connected to the power supply, i've tried with a hdmi-dvi cable and the noise was worst, i've tried using another dvi-to-vga adapter and it was the same...everytime the display its not conneted there is no noise it only happens when the display its connected...anyone can help me?? thanks!!!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Macintosh PRAM Batteries | External USB HDD usage »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
New Macbook, trying to use external hardrive when music is stored. Now the problem... omegajps Music, Audio, and Podcasting 1 11-26-2008 10:06 AM
problem with external HD between OS's Yorange Other Hardware and Peripherals 5 08-30-2008 08:39 PM
big problem with external hd deathtolife04 Other Hardware and Peripherals 7 07-13-2008 07:59 PM
Problem with external firewire drive and iMac G3 erp4599 Movies and Video 2 01-30-2008 09:36 PM
TiBook 15inch DVI Powerbook display dead nhi336 Apple Notebooks 0 03-19-2007 08:43 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:11 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?