New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Other Hardware and Peripherals Other Apple systems and peripherals discussion.

Apple TV & youtube


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Dixon Deeper

 
Member Since: Nov 25, 2006
Location: Phoenix, AZ
Posts: 52
Dixon Deeper is on a distinguished road
Mac Specs: Mac mini

Dixon Deeper is offline
I just picked up a 160gb ATV tonight, and have since synced my content, and for the most part, all is well. However, when I tried the youtube feature, I get 'no content available - cannot connect to youtube - try again later'. Well, I tried again later with the same result. Also, when I try to login from ATV into youtube, my login/password are refused - and no, I'm not forgetting the correct login/password. I even re-verified my login/password via my Mac on youtube.com, and my login worked just fine. Some searching shows some thread on some other forums about this issue, but the threads I found don't have any answers.

Also, I used to use tubesock to download videos from youtube. Since my hard drive crashed with my tubesock registration code and tubesock won't return emails I've sent requesting the reg. code(I've specified to them to locate my original purchase info of tubesock so they can verify that I am legitimate, but they still will not return email). I managed to save a few tubesock converted videos, and they indeed will play on ATV. I've refused to re-purchase tubesock out of principal, so lately, I have been downloading youtube flv files with OS X's activity monitor(ctl + opt + a -- then find the 'get video' file in the activity monitor, click, let safari d-load it, then convert to .mp4 via iSquint). These files play fine in quicktime and/or VLC, and when dropped in to iTunes, they sync with my ipod just fine and play just fine. Now, these files on the ATV do not play. I get audio, no video. The little picture preview 'cover flow' in ATV even shows a video screen capture of the video files, but still will not play the video. This same non-tubesock converted video also does not play when imported to iMovie or iDVD either.

Can anybody help steer me in the right direction with these issues?
QUOTE Thanks
michelangelo

 
michelangelo's Avatar
 
Member Since: Apr 24, 2008
Location: West of Paris
Posts: 83
michelangelo is on a distinguished road
Mac Specs: MacBookPro, OS 10.6.8, iMac, OS 10.7.4, iBook on OS 10.4

michelangelo is offline
Quote:
Originally Posted by Dixon Deeper View Post
I just picked up a 160gb ATV tonight, and have since synced my content, and for the most part, all is well. However, when I tried the youtube feature, I get 'no content available - cannot connect to youtube - try again later'. Well, I tried again later with the same result. Also, when I try to login from ATV into youtube, my login/password are refused - and no, I'm not forgetting the correct login/password. I even re-verified my login/password via my Mac on youtube.com, and my login worked just fine. Some searching shows some thread on some other forums about this issue, but the threads I found don't have any answers.
?
Same experience for me. Can't connect to uTube. BTW, can't connect to my .mac account either

-- Michelangelo
http://abeille-cyclotourisme.fr/
MacBookPro, OS 10.9.1, iMac, OS 10.9.1, plenty of other stuff
QUOTE Thanks
wcc18999

 
Member Since: Jun 01, 2008
Posts: 1
wcc18999 is on a distinguished road

wcc18999 is offline
Hey, I also have the exact same issue with YouTube. I was on the phone with Apple Tech Support three times today. First guy was rude and did not give me a case number, told me I have to have an account with YouTube to be able to view it. I got a nicer guy next call, and was assigned a case number, and the case got escalated to second tier support. I had to restore to factory default, and still no YouTube. Apple claims it is my router but that makes no sense whatsoever as everything else works on the Apple TV with the exception of YouTube.
What a shame.. I am really disappointed and will be semding my unit back for a full refund. The support tech said he could replace my Apple TV, however if YouTube did not work with the replacement unit, I would not be able to get a refund...Go figure..
QUOTE Thanks
michelangelo

 
michelangelo's Avatar
 
Member Since: Apr 24, 2008
Location: West of Paris
Posts: 83
michelangelo is on a distinguished road
Mac Specs: MacBookPro, OS 10.6.8, iMac, OS 10.7.4, iBook on OS 10.4

michelangelo is offline
Sorry I did not read your post earlier, I was bicycling from Paris to Marseille. As for uTube, it now works on my AppleTV. Don't know what I did to fix it. Maybe opening an account (I did that). Will try to help if your connection does not work.

-- Michelangelo
http://abeille-cyclotourisme.fr/
MacBookPro, OS 10.9.1, iMac, OS 10.9.1, plenty of other stuff
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« MacBook to Projector | MacBook and printers »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 02:56 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?