Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    DeathtoToasters's Avatar
    Member Since
    Jan 24, 2007
    Expose' Stops Working all of a sudden
    Title says it all. I don't know why. I have tried it via hot corner and the F12 button....still nothing.

    Any ideas?
    "Death to Toasters" - John Connor

    "All Hail the Power of Bauer"

    "The Heavens will run red with Blood, but in the End, As Always, Thanos will Stand Triumphant!" - Thanos

  2. #2

    D3v1L80Y's Avatar
    Member Since
    Feb 02, 2004
    Well, the F12 button is generally reserved for Dashboard, not Exposť, so that should answer that one.
    As far as the hot corners, I would double check your System Preferences. If it is checked, then uncheck it and then recheck it.
    Also a logout and login should remedy it.
    Posting and YOU|Forum Community Guidelines|The Apple Product Cycle|Forum Courtesy

    mac: a waterproof raincoat made of rubberized fabric
    MAC: a data communication protocol sub-layer, also known as the Media Access Control
    Mac: a brand name which covers several lines of personal computers designed, developed, and marketed by Apple Inc.

  3. #3

    Member Since
    Jan 01, 2007
    Cow Town, Alberta, Canada
    PowerBook G4 15 inch 1.5 GHz, iMac
    Repairing permissions could also help.

    Edited to add:

    W00T! 850th post!

  4. #4

    Member Since
    Mar 01, 2007
    Did you find a fix for this? I have this problem every so often. The last time, I fixed it by going into system prefs, then the Expose tab. Everthing looked correct, and when I exited it worked.

    This time its not working though. Any ideas? I guess Ill log out, log back in.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. please help, word is all of a sudden not working!!!!
    By viking88 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 6
    Last Post: 01-25-2012, 10:58 PM
  2. Expose quit working.
    By Village Idiot in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2008, 09:47 AM
  3. Expose not working
    By Alexis in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 09-18-2008, 07:13 AM
  4. My expose quit working!!!
    By Loags in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 08-29-2007, 05:58 AM
  5. Expose Not Working
    By mckots in forum Apple Desktops
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-2005, 12:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts