Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   OS X - Operating System (http://www.mac-forums.com/forums/os-x-operating-system/)
-   -   I can't change my Account Picture... (http://www.mac-forums.com/forums/os-x-operating-system/56669-i-cant-change-my-account-picture.html)

Specialk51288 03-17-2007 08:16 PM

I can't change my Account Picture...
 
I can't change my account picture...either by going to System Preferences>Accounts or by taking a picture in photobooth and clicking "Account Picture". I can, however, change the account picture System Preferences>Accounts as long as it is an Apple Picture that is preset. Can anyone help me to figure out why I can no longer change it to a custom photo?

NanoBite 03-18-2007 06:43 AM

G'day Specialk51288,

Does your account have full Administrator privileges?

When you go to System Preferences>Accounts and highlight your account in the left pane .... is the padlock at the bottom locked or open?

Specialk51288 03-18-2007 11:47 AM

yes i have full privileges...i think I'm going to try the Disk Utility....

Specialk51288 03-18-2007 11:53 AM

yep...repaired permissions and it works fine now...

mac57 03-18-2007 01:36 PM

Wow! That is the FIRST time I have EVER heard of ANYONE solving their problem by repairing permissions - despite the constant "prescription" of this fix for everything but world hunger. I am extremely pleased that this antidote actually works from time to time! Thanks for posting back your solution Specialk51288!

thecrispone 07-20-2007 12:17 AM

Same problem can't change the picture
 
I am interested to hear that you fixed your problem as I have exactly the same problem, except your solution did not work for me - has anyone else had a problem like this - thanks

rAllcorn 09-07-2012 11:20 AM

Changing my Mac photo ID in Mac OSx - not working!
 
Quote:

Originally Posted by thecrispone (Post 443219)
I am interested to hear that you fixed your problem as I have exactly the same problem, except your solution did not work for me - has anyone else had a problem like this - thanks

I too am having the same problem ... and I "am" set as Administrator level.
There is no option except for "default, recent, or camera".
What happened to the FINDER option? Seriously? I don't want a camera headshot every time I update this.

And the fix above, however clever, didn't work for me either.
HELP?


All times are GMT -4. The time now is 11:02 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.