New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

OS 10.4 - problems with certain sites and msn/adium


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
andersco

 
Member Since: Feb 06, 2007
Posts: 2
andersco is on a distinguished road

andersco is offline
Hi Guys!

This is my first post so please bear with me...

I have a problem accesing certain websites (no not that kind! -regular places like youtube, the english Amazon, wordpress plus others). Another problem is that I currently can't use MSN/Adium on my BlackBook.

I'm running OS X 10.4.8 with no new upgrades comming up when searching. So I guess that it should be the latest? (computer is 6 weeks old)...

So far I've tried pretty much everything I can think of to solve the problem:

-it's not the connection (everything works fine, when I boot this same computer up in windows)
-It's not the speed -Im on a 4 mbit line
-Tried to ping youtube -nothing happes -no packages recieved
-Tried to update the Airport -nothing
-Tried to restart Airport and modem several times -nothing
-Tried to empty Firefox' cache -nothing
-Tried to wiew pages in Safari -same problem
-Tried to install a new fresh browser (Opera) -still the same problem
-Tried turning on firewall (and off)
-Tried logging in as another user -same problem

I think you get the picture -I'm running out of ideas -just a week ago, there was nothing wrong...

To sum up: some pages work for me and loads correctly -like this one, but others don't and msn/Adium won't connect me (it's not the account I've got no problems using my msn account on other machines (both pc and mac))...

It's been a tough one so far -I shure hope somebody out there can help me out -probably some messed up setting somewhere -but where?!! Any ideas?

thanks! -Anders
QUOTE Thanks
Chimpur

 
Chimpur's Avatar
 
Member Since: Jan 18, 2007
Location: Burlington
Posts: 413
Chimpur is on a distinguished road
Mac Specs: See Signature

Chimpur is offline
Are you gettingthese problems at home? or at school/work? I cant send mail or go on msn while i'm at school, they have the network locked down with a tight firewall. Maybe you could check if you mac firewall is working or not, that'd be a good place to start before you went and reinstalled anything......
QUOTE Thanks
andersco

 
Member Since: Feb 06, 2007
Posts: 2
andersco is on a distinguished road

andersco is offline
Hey there -I'm experiencing this problem at home... -No tight firewalls that I'm aware of...but thanks for the reply...Acctually I've just finished an archive & install session with my install discs -still that same darn problem...
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« partition | Mac OS 10.4.8 update won't boot.. help! »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:16 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?