New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

OS 10.4 - Colour Problem On One Account


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
stewart
Guest
 
Posts: n/a

Hey guys,

I have run into a problem with my Mac Mini (G4), or more specifically Tiger.

I bought a Samsung 940BW (19"w TFT) a few days ago, plugged it in via DVI all was well until I popped open iTunes and noticed that the blue coloured alternate lines are very VERY pale. Thinking it might just be a problem with iTunes I tried NetNewsWire and AdiumX, nope same problem.

Changing the highlight colour in the Sys Prefs doesn't make a difference, with a bit more checking it happens with every colour which is pretty close to white, including on websites like this one and any time a pale colour is meant to be displayed.

After some googling there were some people who had, what seems like, a similar problem and a reinstall fixed it. Rather than diving into a reinstall I created a test account, what d'ya know it works fine. Right up until I went into the Displays colour profiles and tried changing it around and every time I changed to what should be this displays native profile the pale colours go to pot. Unfortunately changing the colour profile in my normal account doesn't help, login, reboots with the changed colour profile lead to no change.

So I am now wondering, does anyone know a solution so I can avoid trying to move my mail and all that crap over to a new user account or if not will I need to reinstall any apps (bar system extensions obviously)?

Many thanks,

Stew
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Cannot mount some DMG files | How to uninstall? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mail principal account problem MPESGT01 OS X - Operating System 2 07-14-2006 12:24 AM
User account application problem djmitch OS X - Operating System 6 03-20-2006 01:30 AM
PINK colour on the 23" Monitor problem mr..nemo Apple Rumors and Reports 6 05-03-2005 06:30 AM
Mac Mail help needed - account deleted Dot OS X - Operating System 3 03-10-2005 02:44 PM
eMac monitor colour problem idea3 Other Hardware and Peripherals 0 12-02-2004 01:27 PM

All times are GMT -4. The time now is 01:42 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?