New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

Problems keeping Gmail logged onto Outlook 2011 since upgrading to Maverick


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
CJNelsen

 
Member Since: May 04, 2014
Posts: 4
CJNelsen is on a distinguished road

CJNelsen is offline
I use Outlook for Mac 2011 version 14.2.0 and have two e-mail accounts, one an Exchange Server and the other Gmail using IMAP. Since upgrading to Maverick, Gmail will not stay logged on and I continually have to re-enter my password despite having checked the keep this in my password chain box. Any suggestions?
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 39,414
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, OS X Mavericks

chscag is offline
What worked for me when the same thing happened... is I logged on to the Gmail server and my account and reset my password. After doing that and making sure Mac Mail had the same password (in my keychain), I no longer had that problem. Give it a try - I don't know if it will work for you or not.
QUOTE Thanks
CJNelsen

 
Member Since: May 04, 2014
Posts: 4
CJNelsen is on a distinguished road

CJNelsen is offline
Thanks for the quick reply. I've done the changes recommended and will reply back if I'm still having issues. So far - so good
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Encrypting an external USB HDD | "Apply to enclosed items" problem »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:02 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?