Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    Jun 20, 2013
    Why are my Mail attachments not going through correctly
    All right so this is kind of long. I am currently working on Lion at my work. We send attachments that are saved as JPEGS. We've had trouble before with Windows users not being able to download the files we send, they can see it, but can't download it to their computer. As a way around that, we found that sending the JPEGS without any type in the email would work, picture only. It wouldn't be embedded I think this way and they could download it. I'm not sure if there was an upgrade or what but now when I send it, they can no longer download it and I'm not even sure if they can see it. If I send it to myself or one of my fellow Mac users it comes through as a JPEG icon, not a picture like before, and if I click on it, it says Could not complete your request because an unknown or invalid JPEG marker type is found. I'm not sure what is going on, or what has changed, but it seems like a Mac issue since I can no longer open the files myself. A quick fix would be appreciate as it affects my work. Thanks, and if you need any more info, ask.

  2. #2

    louishen's Avatar
    Member Since
    Oct 22, 2007
    Mac Mini Core i7 2012 | White 2009 MacBook 2 Ghz | 733 Mhz G4 Quicksilver
    Try selecting the picture in the email and right click and select view as icon

    Otherwise make sure they are RGB Jpegs, some Windows computers have problems with cmyk images
    Member of the Month September 2008 & August 2012 | Found advice useful? use the rep system

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mail won't delete correctly on mac
    By Sarahskr in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2015, 08:05 PM
  2. Mail attachments in body of e-mail
    By schuenej in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2015, 11:18 PM
  3. Mail Attachments
    By Malaguena in forum Switcher Hangout
    Replies: 10
    Last Post: 11-24-2012, 11:08 AM
  4. Mac mail not sending attachments correctly
    By Pixelpyro in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 9
    Last Post: 03-29-2011, 07:37 AM
  5. Mail app not displaying correctly
    By san1244 in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2009, 02:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts