New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

camera


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
dsrajan

 
Member Since: Mar 27, 2013
Posts: 1
dsrajan is on a distinguished road

dsrajan is offline
In built camera is not getting detected in my apple i mac. What should I do?
QUOTE Thanks
Raz0rEdge

 
Raz0rEdge's Avatar
 
Member Since: Jul 17, 2009
Location: MA
Posts: 7,580
Raz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant future
Mac Specs: 27" i7 iMac, 24" iMac, 13" Macbook Air, iPhone 5 & 5S, iPod Nano 7th Gen, iPad 2 16GB WiFi, iPad 3

Raz0rEdge is offline
Welcome to Mac-Forums

What version of iMac? What version of OS X? When did it last work? What has changed? What were you using to test that it wasn't being detected?

--
Regards
...Ashwin



Be sure to read the Community Guidelines | The more information you provide, the better answers you get, remember GIGO.
QUOTE Thanks
rabbitjetta

 
rabbitjetta's Avatar
 
Member Since: Nov 08, 2010
Location: Indiana
Posts: 940
rabbitjetta is on a distinguished road
Mac Specs: 13" Retina Pro, iPhone 5, iPad 4, iPod touch 3-5, iMac 27

rabbitjetta is offline
What iMac do you have and what version of OS X are you using. Open photobooth and select camera in the top menu and make sure " Built-In iSight " is selected and see if that solves your problem.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Samba/zeroconfig issue - 10.8.3 server | can't remove pop up info balloon »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:29 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?