New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

No sound


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Mrtee

 
Member Since: Jun 11, 2012
Posts: 3
Mrtee is on a distinguished road

Mrtee is offline
Hi,

I have a Imac running Lion 10.7.4 I am pretty sure since I upgraded to the latest version, about 2 weeks ago, I keep losing all sound. If I restart the computer it all returns but over a period of time somewhere I just lose the sound. Preferences show everything ok, Internal speakers, not on mute. I usually put the mac to sleep when finished, rather than shut it down.

I have tried to keep track of the applications I use to see if one is causing it but nothing.

Any help please.
QUOTE Thanks
Mrtee

 
Member Since: Jun 11, 2012
Posts: 3
Mrtee is on a distinguished road

Mrtee is offline
Clearly not much help in this forum lol
QUOTE Thanks
junie

 
Member Since: Sep 02, 2012
Posts: 1
junie is on a distinguished road

junie is offline
I too have recently begun to experience sound loss. I play a casino game on Facebook and within 2-3 minutes of playing, the sound slowly starts to go. If I go back to FB page and then back to the game, the sound is ok, for another 2-3 minutes. I don't lose complete sound, but it might as well be. I'll open another tab and play a video on Youtube, no sound. Had no other issues before this, and have not changed any settings. Anyone advise?
Thx!
QUOTE Thanks
Mrtee

 
Member Since: Jun 11, 2012
Posts: 3
Mrtee is on a distinguished road

Mrtee is offline
Well don't hold your breath for help Junie
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Can't see my files on my external hard drive!! | In massive trouble it seems. User problem »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Connect Macbook Pro to Sony Bravia HDMI + Aux sound gteh Apple Notebooks 2 12-30-2011 08:05 AM
Can someone help with sound not working issue on my macbook please? LadyT OS X - Operating System 5 09-03-2011 11:13 PM
weird noises from dragging my mouse + Emagic sound card causing noise django Switcher Hangout 1 12-23-2009 03:26 PM
How to adjust sound played through the mac from an external device? Impossible? jeff613 Switcher Hangout 1 12-27-2004 04:52 AM

All times are GMT -4. The time now is 10:57 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?