New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

USB audio (Not working)


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
macscanfly

 
macscanfly's Avatar
 
Member Since: Dec 07, 2008
Posts: 41
macscanfly is on a distinguished road

macscanfly is offline
Hi, i am using Tritton AX720 headset, its a gaming headset that i bought for my PS3 it is MAC compatible but when i record (with any program) it starts out fine but within 30 seconds to a minute it starts making robotic crackling buzzing sounds and my speech amplifies it, i would also like to point out that i am using a decoder/amp with this headset i know its not my USB slot i have seen a few forums with people having the same problem with any USB microphones not my specific ones.

But now i have a hole new problem!, i ended up backing up the file "AppleUSBAudio.kext" onto a USB flash drive then deleting it from system/library/extensions/ > AppleUSBAudio.kext ....

then replacing it with an older version as directed to from another forum, as soon as i did that my Headset doesn't show up anymore i even repaired disk permissions restarted ect. after that i deleted the older version and replaced it with the one i backed up from my USB flash drive (the original one), DUN DUN DUN it still didn't work.


No USB headsets showing up anymore i even repaired permissions restarted Again but no luck..........

Anyway this really sucks and if anyone here can help me it would be greatly appreciated


EDIT: YES i'm saved guys after 4 hours today and about 2 yesterday i fixed my problem! i installed a new version of (wacom tablet driver) and it now shows up under sounds!

i still didn't fix the crackling sound if anyone can help me with that i would appreciate it.

my Mac can fly
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Can't I use the DELETE button?!? | safari? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
HELP! Macbook USB ports KAPUT!! (not working.) Hayzii Apple Notebooks 2 09-21-2011 04:53 AM
How to i change to USB audio? Swampdonkey OS X - Operating System 2 04-24-2010 06:23 AM
Multichannel USB Audio VoidPointer Music, Audio, and Podcasting 0 06-28-2008 07:55 AM

All times are GMT -4. The time now is 12:27 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?