New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

No Audio Devices Found


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
joshmar10

 
Member Since: Oct 23, 2011
Posts: 2
joshmar10 is on a distinguished road

joshmar10 is offline
The other day, I was attempting to play music from my headphones (using headphone jack) and my bluetooth headphones at the same time. I opened Audio MIDI Setup tried to make it work. Eventually, it froze and now I get the error of the circle with the diagonal line through it anytime I try to change the volume. Also, System Preferences does not work at all, and every other application runs slow and I get the pinwheel very often. When I look at Audio MIDI Setup now it says no audio devices and I cannot play sound. I have tried entering the "sudo killall coreaudiod" command in terminal and restarting my computer using alt+command+p+r. When I try this it makes the classic apple startup noise, but then the sound still does not work. Any idea what is going on? Any suggestions would be appreciated.
QUOTE Thanks
bobtomay

 
bobtomay's Avatar
 
Member Since: Dec 22, 2006
Location: Texas, where else?
Posts: 25,008
bobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP 2.33 C2D 256 4GB, MBA 13" i7 1.8, MB 2.0 2GB, Nano 4th, 3GS, iPad 1

bobtomay is offline
Did you use the PRAM reset properly? e.g. holding it down until it restarts the 2nd time?

You might also want to try a SMC reset.

I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.
QUOTE Thanks
joshmar10

 
Member Since: Oct 23, 2011
Posts: 2
joshmar10 is on a distinguished road

joshmar10 is offline
I did do the PRAM rest properly, and I just tried the SMC reset, but it also didn't fix the problem. Thanks anyways.
QUOTE Thanks
ttzary

 
Member Since: Oct 30, 2012
Posts: 2
ttzary is on a distinguished road

ttzary is offline
Did you fix the problem? I have the same problem. Need it fixed ASAP. Please help!!!!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« emticons | problem with finding a driver »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Summary of all the Audio Apps available for OSX robduckyworth Music, Audio, and Podcasting 35 08-02-2012 10:52 AM
iOS 5 reportedly transmits Album/Track/Artist data to Bluetooth audio devices OneMoreThing... Apple Rumors and Reports 1 06-10-2011 09:38 AM
'Audio File Not Found' in Garageband. HELP!! PREVAILED Music, Audio, and Podcasting 1 04-11-2010 06:51 PM
I found out how to get your Tascam Fireone Audio/Midi Firewire Audio Interface work R-MAC-TracheAHN Music, Audio, and Podcasting 0 01-19-2010 11:50 PM
aggregating audio devices cyvaxx Music, Audio, and Podcasting 0 01-19-2008 01:16 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:17 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?