New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

Couple of odd quirks after latest round of OS patches and upgrades


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
SATopWater

 
Member Since: Jun 16, 2011
Posts: 4
SATopWater is on a distinguished road

SATopWater is offline
I updated to OS X Lion just after it came out. No problems at all with the upgrade. Recently, I applied the round of patches that came out supporting, I believe, various features and so forth of iCloud.

Since doing these recent patches, I have noticed the following quirks and am wondering if you all have ideas on how to correct these things.

MAC OS X Lion 10.7.2
iMac 3.4ghz i7 8G

1. The background login screen image on my iMac is now only filling the upper right 25% of the screen. It luckily shows enough for me to see the image I need to select to get the login prompt. Interestingly, if I move the mouse into the other 75%, which is only solid black, it begins to draw small little squares of the background where ever I move the mouse. Ideas?

2. Safari won't allow me to login to the AT&T wireless website. Once I enter the login information, it simply redisplays the login screen. I've used the account, after getting this error, on other computers with say Windows Explorer just fine. Ideas?

3. I have a Western Digital Live Hub, the 1 terabyte model. I used to be able to view it via the shared device selection in iTunes. Once I select the device it simply displays the "clocking mouse" indefinitely. This still works on my wife's laptop with the previous version of OS X. Ideas?

All of these worked fine before doing the latest round of patches.

Thanks for any help.
QUOTE Thanks
SATopWater

 
Member Since: Jun 16, 2011
Posts: 4
SATopWater is on a distinguished road

SATopWater is offline
TTT. Anyone?
QUOTE Thanks
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,596
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.9.4, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS Note 8!!

dtravis7 is offline
Let me check on those and get back to you. I have had some issues with AT&T Wireless site and Safari for a few months now, so for me was not the latest update.
QUOTE Thanks
SATopWater

 
Member Since: Jun 16, 2011
Posts: 4
SATopWater is on a distinguished road

SATopWater is offline
I've got two of the three figured out, and am testing the fix for the third.

Quote:
Originally Posted by SATopWater View Post
2. Safari won't allow me to login to the AT&T wireless website. Once I enter the login information, it simply redisplays the login screen. I've used the account, after getting this error, on other computers with say Windows Explorer just fine. Ideas?
I found where this has also happened to others, the fix is simple, Reset Safari, I choose not to do Top Sites.

Quote:
Originally Posted by SATopWater View Post
3. I have a Western Digital Live Hub, the 1 terabyte model. I used to be able to view it via the shared device selection in iTunes. Once I select the device it simply displays the "clocking mouse" indefinitely. This still works on my wife's laptop with the previous version of OS X. Ideas?
Apparently, Samba support was removed because of a licensing change for Samba.

Mac os X Lion with wd tv live - Western Digital Community

I thought I'd post these fixes in case it helps someone else. If my fix for issue 1 ends up working, I'll post that tomorrow.
QUOTE Thanks
SATopWater

 
Member Since: Jun 16, 2011
Posts: 4
SATopWater is on a distinguished road

SATopWater is offline
Quote:
Originally Posted by SATopWater View Post
1. The background login screen image on my iMac is now only filling the upper right 25% of the screen. It luckily shows enough for me to see the image I need to select to get the login prompt. Interestingly, if I move the mouse into the other 75%, which is only solid black, it begins to draw small little squares of the background where ever I move the mouse. Ideas?
I was able to mask this one by turning off Guest User for Safari.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Safari download problems | icloud address book »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:46 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?