Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    rs2sensen's Avatar
    Member Since
    Mar 20, 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    1,416
    Specs:
    1.67 Ghz 17" PB w/1 GB Ram; 400 MHz PM G4, 366Mhz iBook Firewire, Nano 4GB Black
    Classic Not Working
    A few months ago I upgraded to Tiger and have not been able to boot OS 9 Classic. The boot window appears, but it freezes and doesn't load.I probably just need to reinstall it, but I was curious to see if anybody had any suggestions.

  2. #2

    Benjamindaines's Avatar
    Member Since
    Jan 08, 2005
    Location
    A religiously oppressed state
    Posts
    2,789
    Specs:
    17" MacBook Pro
    I have the same problem. Ive given up on it and just used OS X apps.

  3. #3

    rs2sensen's Avatar
    Member Since
    Mar 20, 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    1,416
    Specs:
    1.67 Ghz 17" PB w/1 GB Ram; 400 MHz PM G4, 366Mhz iBook Firewire, Nano 4GB Black
    Quote Originally Posted by Benjamindaines
    I have the same problem. Ive given up on it and just used OS X apps.
    did you try a reinstall?

  4. #4
    lil
    Guest
    Not that I can boot OS 9 on the PowerBook 12" here, installing classic seemed to of seriously FUBAR-ed my PowerBook in the past on Tiger.

    So much so I leave well alone now which is a tremendous shame, but given it mullered my PowerBook twice in the space of three days, and I mean really badly -- I do not wish to go there again as this has been running sweet as a nut since I had it sorted and removed classic for the past month and a half or so.

    Vicky :flower:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. my ipod classic not working at all
    By new2mac73 in forum iPod Hardware and Accessories
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2012, 01:18 PM
  2. Classic environment not working for heroes 3
    By Apple-Tutorials in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2010, 09:59 PM
  3. Installing 9.1 without 9.0 to get Classic working
    By echosa in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 11
    Last Post: 03-29-2009, 09:51 PM
  4. Pinter stopped working in Classic
    By BobTheBeeGuy in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2009, 12:20 AM
  5. Good OS for the Mac Classic and Classic SE?
    By Rhetro in forum Schweb's Lounge
    Replies: 4
    Last Post: 10-02-2006, 10:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •