Results 1 to 13 of 13
  1. #1


    Member Since
    Aug 26, 2011
    Posts
    7
    don't know why I can't upload stuff form safari & chrome to the internet!
    Help!
    it won't let me upload any photos to the web, the folder is all greyed out and I can't click on it.
    Sames goes for the photo booth.
    Please help!! I need to upload photos to places, I am really big in photography and once I figure it out than I will be happy with my Mac ! Oh its a MacBook Pro 13"

  2. #2

    bobtomay's Avatar
    Member Since
    Dec 22, 2006
    Location
    Texas, where else?
    Posts
    26,485
    Specs:
    15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
    Upload to the web - where? what site?

    What folder is greyed out?

    Might as well list your version of OS X and Safari.
    I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
    In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.

  3. #3


    Member Since
    Aug 26, 2011
    Posts
    7
    Facebook same goes for movies on youtube
    I have the latest safari and the most updated version of lion

  4. #4


    Member Since
    Aug 26, 2011
    Posts
    7
    Version 5.1
    and the icons have a gray frame around them so I cannot pick the photos

  5. #5

    vansmith's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    19,782
    Specs:
    2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)
    Can you post a screenshot of the browser when you try to select the folder?
    Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
    M-F Blog :: Write for the blog
    Writing a Quality Post

  6. #6


    Member Since
    Aug 26, 2011
    Posts
    7
    Invalid Post specified. If you followed a valid link, please notify the administrator


    that's the problem I can't...

  7. #7


    Member Since
    Aug 26, 2011
    Posts
    7
    I can't upload stuff to the internet in any browser for some reason

  8. #8

    vansmith's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    19,782
    Specs:
    2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)
    Are you using an administrator account? I can't really think of any reason why you can't upload anything in all of your browsers.
    Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
    M-F Blog :: Write for the blog
    Writing a Quality Post

  9. #9

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,437
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM - 10.11.3, iPhone6s & iPad Air 2 - iOS 9.2.1, ATV 4Th Gen tvOS, ATV3
    With Van on this one.
    Try making a new Admin Account and log into it. Then try and upload photos from that account. If you can then you have a corrupt ??something?? in there.
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

  10. #10

    toMACsh's Avatar
    Member Since
    Jul 30, 2009
    Location
    Wisconsin
    Posts
    6,172
    Specs:
    Mac Mini (Late 2014) 2.6GHz Intel Core i5 Memory: 8GB 1600MHz DDR3
    OP, do you see the Edit button in your post? If no one has responded, you can add to your post rather than make a new one.

    How's that new admin account working for ya?

  11. #11


    Member Since
    Aug 26, 2011
    Posts
    7
    Thanks I will try both suggestions I hope it will work

  12. #12


    Member Since
    Aug 26, 2011
    Posts
    7
    wow you guys were right how do I start a new adimnistrator user with all my files just the way they are?

    I made a new user and I could start uploading stuff

    sorry I forgot to edit

  13. #13

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,437
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM - 10.11.3, iPhone6s & iPad Air 2 - iOS 9.2.1, ATV 4Th Gen tvOS, ATV3
    Glad it all worked out.

    Do you have a backup ?? If so you can use that with the App Migration Assistant (applications/utilities/migration assistant) and migrate the old account.
    There is a way i think with moving your Home folder ??? BUT DONT DO THAT until someone comes in with the correct steps for you, or you could end up doing a complete re-install of the OS. So i don't want to steer you wrong.
    But if you have a back up use MA then check if everything is working in the new account before deleting the old . . .
    At least you can keep uploading now.

    Cheers
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Browsers (Safari & Chrome) shut down automatically and randomly
    By notenuftoys in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 6
    Last Post: 02-19-2015, 09:55 AM
  2. Images don't upload any more?
    By cheddar-caveman in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 2
    Last Post: 10-21-2014, 12:49 PM
  3. fresh Panther install but Mail & Safari don't respond
    By kinohaitsma in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2005, 04:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •