New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

iMac goes to blue screen when logging out of user account


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
jetmech1

 
Member Since: May 19, 2009
Location: Charlotte, NC
Posts: 155
jetmech1 is on a distinguished road
Mac Specs: Mac Mini, i5, SSD & 1TB, 8 GB

jetmech1 is offline
I have two 27" iMac's that randomly go to blue screen when logging out of a standard account. I have repaired permissions but this keeps happening. I believe it started after a recent update. It does not do it when logging out from a admin account.

Anny suggestions? Both iMacs are the specs in my signature.

No hardware or software changes were made except for the updates. Since it is happening on 2 different Macs it would not be a hardware issue.

Thanks.

Mac Mini - 2.5 GHz i5 - 8 GB - 128 GB SSD & 1 TB HD - 2 Apple 23" LCD
15.4" Unibody MBP - 2 MacBook Airs
2 iPads, 3 iPhones, 3 iPods, 1 Apple TV
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 38,895
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, OS X Mavericks

chscag is offline
Try creating a new user account on both machines or one as a test. Don't load anything or install anything to the test account. See if it does the same thing. Let us know.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« im new and have a question regarding mac (macbook pro) | FrostWire Not Working on 1.42 GHZ eMac »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mac 10.6.5 - User account and data not accessible appuser OS X - Operating System 5 12-08-2011 12:55 PM
IMac G3 blue screen, nothing works milew666 Apple Desktops 5 04-09-2011 12:10 AM
Snow Leopard - User account lost after logout st4lkr OS X - Operating System 17 03-24-2011 05:42 PM
osx install blue screen hell David123 OS X - Operating System 10 08-22-2004 04:40 PM
iMac 233 Bondi Blue - OS X - Grey Screen of Death velkymx Apple Desktops 6 02-23-2004 05:48 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:56 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?