New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus ē Advice and insight from world-class Apple enthusiasts ē Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

OS 10.4 - Activity Monitor won't start


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
hardran3
Guest
 
Posts: n/a

When I try to start Activity Monitor, it just bounces once then disappears. I am left with this in my crash log

**********

Host Name: iBook
Date/Time: 2005-08-13 14:44:43.960 -0600
OS Version: 10.4.2 (Build 8C46)
Report Version: 3

Command: Activity Monitor
Path: /Applications/Utilities/Activity Monitor.app/Contents/MacOS/Activity Monitor
Parent: WindowServer [101]

Version: 1.4 (50)

PID: 323
Thread: Unknown

Link (dyld) error:

Library not loaded: /System/Library/PrivateFrameworks/GraphKit.framework/Versions/A/GraphKit
Referenced from: /Applications/Utilities/Activity Monitor.app/Contents/MacOS/Activity Monitor
Reason: image not found


Anyone know how to fix this? I am baffled

I did install XCode 2.1, and then uninstalled with the provided script right before this happened. Activity Monitor ran fine, install XCode, uninstall XCode, reboot, Activity Monitor crashes.

Also I do not have a "/System/Library/PrivateFrameworks/GraphKit.framework/Versions/A/GraphKit" folder.

I ran Applejack to repair permissions and see if that would fix it. Now in my trash I have 2 folders "Recovered Files" contains an empty folder "pb-man", and "Recovered Files 1" contains a file, temp.xpi.

Also tried running as another user. No go.

What did I do?
QUOTE Thanks
hardran3
Guest
 
Posts: n/a

reinstalled XCode. Works. I don't think that should happen though.
QUOTE Thanks
Calsoldier

 
Member Since: May 26, 2005
Posts: 28
Calsoldier is on a distinguished road

Calsoldier is offline
Try fixing permissions. It used to do that on my computer, and i repaired the permissions and now it works fine.

Oleg
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Folder Editing Help! | Partitioning my Drive »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Hard disk activity jra0500 Switcher Hangout 5 01-05-2005 05:37 PM
G4 733 start up failure JamesMAC Apple Desktops 2 10-14-2004 04:27 AM
IMAC won't start up ! pkcousins Apple Desktops 4 07-30-2004 11:26 PM
3 Macís start up mega slow since networking (OS 9.2.2) mak2204 Internet, Networking, and Wireless 1 01-15-2004 06:24 PM
3 Macís start up mega slow since networking (OS 9.2.2) mak2204 Internet, Networking, and Wireless 0 12-22-2003 03:37 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:27 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?