New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

HELP: Browser won't connect to certain sites


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
drjekyll

 
Member Since: Dec 28, 2010
Posts: 1
drjekyll is on a distinguished road

drjekyll is offline
Hi,

There are certain websites that when I try to access, i get the message: "Firefox can't establish a connection to the server at (website).com"

Some of the sites never work like
yahoo.com (I can still use the search bar)
ehow.com
and a few others.

Some sites sometimes work

Youtube.com
Google.com
gmail.com
and a large amount of others.


Here are some things I have done to try and fix it.

I switched to different browsers (firefox, safari, and chrome)

I did a virus scan with ClamXav and found no infected files

I deleted all browser history and cache as well as the dns cache.

I haven't changed any network settings.

I have tried on different wifi networks as well as tested the sites on my laptop with the same wifi network. My laptop can access those sites but my puter won't on any network.

If i use a proxy, I can access these sites however there is no reason my ip would be banned from them.

I tried changing to open dns, didn't help at all.

Anyone know how to fix this?
QUOTE Thanks
Slydude

 
Slydude's Avatar
 
Member Since: Nov 15, 2009
Location: North Louisiana, USA
Posts: 6,087
Slydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant futureSlydude has a brilliant future
Mac Specs: 2.8 GHz MacBook Pro 10.8,3 8 GB mem, 2.66 GHz Mac Pro - Dead, iPhone 4

Slydude is online now
This is a shot in the dark but have you tried using a different user account on the computer that is causing the problem and see if you experience the same problems? If Things work from the "new" user account that would suggest a corrupted file might be the culprit.

Sylvester Roque Former Contributing Editor About This Particular Macintosh

"Got Time to breathe. You got time for music." Denver Pyle as Briscoe Darling
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« MAC OS run on my PC? | shoutcast d.n.a.s Status??? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Cant access Secure Sites in ALL of my browsers CayceRsoe OS X - Operating System 2 10-13-2009 05:15 AM
SMTP and PHP MrGecko Web Design and Hosting 0 02-08-2008 02:50 PM
Can't Access MySpace and other sites pdpmacman Schweb's Lounge 0 10-03-2006 07:02 PM
can't connect to an NTFS PC zanoncello OS X - Operating System 2 01-05-2005 02:53 AM

All times are GMT -4. The time now is 10:47 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?